"Bledi" Real jedva slavio protiv fenjeraša

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.12.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Reala su slavili u 15. kolu španske Primere, ali je utisak da igrom nisu zaslužili da slave protiv novajlije u elitnom rangu.

EPA-EFE/Javier Cebollada
EPA-EFE/Javier Cebollada

Povezane vesti

Ekipa Santijaga Solarija slavila je sa 0:1 (0:1) na gostovanju ekipi Ueske.

Poveli su gosti već u osmom minutu i delovalo je da bi Ueksa mogla da doživi katastrofu. Odriozola je odlično centrirao, lopta je pala na levu nogu Geretu Bejlu, koji je matirao Aleksandra Jovanovića za vođstvo Reala.

Ipak, od tog trenutka, Real gotovo da nije postojao na terenu, a domaćin je već u 17. minutu imao priliku da poravna, Avila je šutirao iz dobre pozciije, ali je Kurtoa odlično intervenisao.

Nije bilo velikih uzbuđenja do kraja prvog dela igre da bi nakon samo dva minuta igre u nastavku Ueska imala još jednu dobru priliku, Melero je tukao nakon centaršuta sa strane, ali je šutirao pored gola Reala.

U 70. minutu jedna retka prilika za "Los Blankose", ponovo Bejl u centru pažnje, ali je odlični Aleksandar Jovanović vrlo dobro intervenisao i sprečio Velšanina da postigne drugi gol na utakmici.

U finišu zlatna prilika za domaću ekipu, Kućo je šutirao sa samo par metara, ali je iz izgledne pozicije prebacio čitav gola Reala.

U trećem minutu nadoknade, Kurtoa u poslednjem trenutku šalje loptu u korner, nakon što je lopta nakon izvedenog slobodnjaka iznenada išla pod prečku gostiju, iako je delovalo da je fudbaler Ueske uputio centaršut.

Na kraju se Real odbranio i upisao tri vredna boda i pored jako blede partije.

"Los Blankosi" na četvrtom mestu na tabeli sa 26 bodova nakon 15 kola, imaju pet manje od vodeće Barselone. Ueska zakucana za dno sa samo sedam bodova, ali ako u nastavku prvenstva igraju kao danas, mogu da se nadaju nečemu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Monday, 10.12.2018
05:15

Ovo je blagi užas. Ako Solari bude postavljao ovu formaciju i ako bude igrao kao Murinjo, bunker, onda je bolje da spakuje kofere. Danas iako navijam za Real sam molio Boga da izgube, ono se gledati ne može. U pojedinim trenucima sam se pitao koja je ekipa zadnja na tabeli, ova Hueska ili ovakav očajni Real. Dva zadnja važna pa to Real ne igra otkada je otišao Murinjo, ni Benitez nije igrao sa dva defanzivna vezna igrača, kada na to dodaš da su to polovična dva zadnja vezna, Ljorente polovičan igrač za nekog manjeg kluba i Sebaljos kome to nije prirodna pozicija, onda i ne čudi što se nisu mogli sastati s loptom gotovo čitavu utakmicu. Vaskez opet ispred Iska i Asensija pa to je ludilo. Isko prošlu utakmicu u kupu bio najbolji. Ne znam meni ovo nimalo se ne sviđa. Tjeraju se neki inati a igraju oni koji uopšte ne bi trebali biti tu. Od ovih 11 niti Vaskez, nit Ljorente nisu za Reala, a o tome da bi trebali da budu u prvih 11 to ni budala ne bi napravila. Ovaj Solari ima više sreće nego pameti. Kad se sjetim da sa Lopategijem bilo je utakmica kada nijedna ekipa nije mogla da dođe do lopte čitavu utakmicu, stvori jednu šansu kao što je bilo sa CSKA i pobijede, a ovi danas u svemu Real nadigrali i zaslužili da pobijede, oni izgube. Stvarno ovaj fudbal zna da bude tako nepravedan.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 09.12.2018
20:53

Ako nastave Asensio i Isco da sjede na klupi, bolje se ne moze ni ocekivati.

avatar
conecorleone
Sunday, 09.12.2018
19:19

Ovo je uzasno,imati manji posed i manje suteva od ekipe koja nije dostojna primere je porazavajuce. Rekonstrukcija za leto.

avatar
Mirjevac
Sunday, 09.12.2018
21:07

Hahahaha, i taj real osvaja Sampion ligu, hahaha a gubi od trece ligasa i drugoligasa, ali sve on real osvaja uz pomoc sudija i onih lopova iz FIF-e i UEF-e, eno oko Ramosa i dopinga sve se ucuta, tako se sve to osvaja i zavrsava i to uz pomoc Preza i novca!

avatar
conecorleone
Monday, 10.12.2018
18:04

Pricam o ovoj sezoni koja je losa i ne moze da se uporedi sa proslim,pa ostali su bez najboljeg trenera sveta i najboljeg igraca,pad je ocekivan.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 09.12.2018
22:43

Samo 26 bodova od mogucih 45 i opet su 2 boda od drugog mesta. Neverovatno.

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.12.2018
19:14

tuga, cemer, jad

avatar
Steffmajster
Sunday, 09.12.2018
19:14

6 izmene napravljene, a produzetak samo 2 minuta na kraju...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 09.12.2018
19:11

Koja krsina je ovaj Real pa njih fenjeras izgazi u drugom poluvremenu. Nece se ni ovaj Solari zadrzati dugo, nastavice Barsa da ih redovno petardira.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 09.12.2018
19:43

a gde ce Celsi da zavrsi? na 3. mestu u ligi, eleminisani u najkasnije u cetvrtfinalu LE i verovatno bez FA kupa. ostaje samo liga kup

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 10.12.2018
16:24

Nek zavrse gde hoce, ako ce ti Celsijevi (ne)uspesi pomoci da lakse svaris kraljevsku kantu nemam nista protiv, ali ove kraljevske decice mi zao. Pogle ovu vest, samo 3 navijaca Reala, pa City ih ima vise, tuga cemer i jad. Otkad je Barsa bacila petardu kao sto sam vas i upozoravao kad je dosao Lopategi a ti me napadao zbog takve tvrdnje ne moze vas covek videti nigde, povremeno promilite.