Bravo, Paune! ''Iz keca u dvojku'' za sva tri boda!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2021.
18:04
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda Paunovićevog tima, i to na gostovanju.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Ako će Vladi Iviću gostovanje Hadersfildu ostatli u lošem sećanju, jer ga je taj poraz nedavno koštao posla u Votfordu, za Veljka Paunovića se to ne može reći.

On je večeras sa svojim Redingom, osvojio ceo plen protiv Hadersfilda, iako je na poluvremenu bio u rezultatskom minusu. Na kraju, 2:1 za Reding, kome je ovo dvanaesta pobeda u 23 odigrana kola, dovoljno za četvrto mesto na tabeli.

Već u šestom minutu je Hadersfild poveo golom Kempbela i tu prednost je održao do 52. minuta, kada je Lukas Žoao doneo izjednačenje Redingu.

Isti igrač trinaest minuta kasnije još jednopm pogađa mrežu domaćih i postavlja konačan rezultat, pa je Reding sada uspeo da se učvrsti u ''plej-of zoni'' na tabeli, a na polovini ligaškog dela sezone.
-
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iz revolta
Saturday, 02.01.2021
19:14

Presek sezone za Pauna (ovo mu je bila tačno 23. utakmica ove sezone), čovek radi odličan posao s obzirom da mu je bila predvidjena borba u donjem delu tabele. Imao je malu krizu rezultata početkom novembra, od 9-13. kola, mada pitanje je koliko se mogu smatrati kiksevima porazi od stouka i bormuta, tako da objektivno tu ostaje koventri, preston i delimično remi sa milvolom. Od pretendenata na ulazak u pl uspeo je da otme bodove svonsiju i midlzbrou, i jedino da zabaleži pobede protiv Ivićevog Votforda i Kardifa (mada Kardif ove sezone nije kao prošlih i već je gotovo ispao iz te borbe), mada ruku na srce to i nisu tekme koje je bilo objektivno da dobije. Sledeće kolo (16. 01.) je možda prilika za popravku statistike protiv tih pretendenata, dočekuju Brentford, pre samo 2 nedelje su u gostima pukli 1:3, mada, znate kako kažu, teško je u skorom periodu istog protivnika dobiti dva puta...Ajmo Paune