Bruka u Juventusu - Ovako se ne ponaša kapiten!

Autor: Stefan Matić
utorak 10.11.2020.
13:17
Izvor: Sportske.net

Loši rezultati imaju svoju pozadinu.

EPA-EFE/Fabio Murru
EPA-EFE/Fabio Murru

Povezane vesti

"Bjankoneri" su se još jednom okliznuli.

Pirlov tim je bio na pragu slavlja u Rimu, ali Kaisedo je golom u nadoknadi osvojio bod za domaći tim na "Olimpiku". Juventus je daleko od prepoznatljivih rezultata, u Seriji A na sedam mečeva imaju tri bode i čak četiri nerešena rezultata. U Ligi šampiona su neočekivano lako izgubili od Barselone sa 2:0 na svom terenu.

Jasno, ova sezona će se slomiti na Pirlu - niko i ne očekuje da Mocart potraje na "Alijancu", ovo će mu sigurno biti velika škola. Pirlo mora da balansira između ega svojih igrača, pisali smo o Ronaldu, ali moramo izdvojiti i kapitena Bonućija.

Štoper već neko vreme živi od "stare slave", njegove partije su dosta neubedljvije kada nema Kjelinija pored, a sa povredom De Lihta tek nema ko da pokriva rupe. Međutim protiv Lacija je pokazao i (ne)lidersku stranu.

Tokom jedne akcije, Kvadrado je praktično zapomogao da mu se doda lopta zbog dobre pozicije, Bonući je dodao Danilu i to neprecizno a onda poručio Kvadradu da "umukne".

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Tuesday, 10.11.2020
15:10

Zbog toga ce i propasti lopovi sto takvi igraju kao on a mladji,talentovaniji idu na pozajmice..ovaj Mozart kao da podseca na Contea.. 😂