Brutalni Eto o Barsi: "Menjajte ime..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.08.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Neverovatna izjava Samjuela Etoa.

EPA/Paco Campos
EPA/Paco Campos

Povezane vesti

Lionel Mesi nije tako daleko od odlaska iz Barselone.

Dosta toga će zavisiti od predstojećih izbora u klubu, a nakon što se govorilo o potencijalnom odlasku Mesija, na scenu je stupio i Samjuel Eto.

Nekada vedeta tima, čovek koji je predstavljao Mesija kao njegovog fudbalskog sina, istakao je da Barsa komotno može da menja ime ukoliko Mesi ode.

"Barselona je Mesi i ja mislim da ako Mesi odluči da ode, moramo da nađemo novo ime za Barselonu"
, rekao je Eto koji je još za Mesija istakao i da je najbolji fudbaler svih vremena i da sve treba da se uradi da bi on svoju karijeru završio u ovom klubu.

Interesantna izjava, mnogi se neće složiti sa ovim, ne postoji igrač koji može biti veći od jednog kluba. 

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny_Quid
Tuesday, 18.08.2020
01:58

Samom plato zauzima 40% budzeta .. pedala

avatar
Leonid
Tuesday, 18.08.2020
01:54

Mesi je i sa svojih 33 za 5 klasa ispred bilo kojeg Barseloninog igraca. Ne mozete da ocekujete da jedan igrac pobedi ceo tim, Ronaldo je dao 2 gola,ali ne vrede kad ima supljeg trenera i vecinu saigraca. Tako i Mesi, covek mora da asistira i daje golove, da uzima loptu, jer nema ko da mu baci. I sve to uradis, a znas da imas odbranu koja bi na skolsom dvoristu primila 5 komada.

avatar
Don Carlo
Monday, 17.08.2020
22:38

Zatrudnelaaaaa za jedan daaaaan

avatar
Savoa
Monday, 17.08.2020
21:10

Postoji, Mesi.

avatar
fadsasdfads
Monday, 17.08.2020
21:07

Nece patuljak nidje 😂

avatar
JC\'90
Monday, 17.08.2020
21:05

Mesi je Mesi, sve ce biti drugacije kada ode ili kad zavrsi karijeru. Barsa ce proci kao Man Utd posle Fergusona, videcete.

avatar
zlogi
Monday, 17.08.2020
21:37

Mesi bi najvise pomogao Barsi kad bi je napustio odma (i poveo zasticene - Pike, Buskec, Suarez, Rakitic). Covek je dao mnogo Barsi, ali poslednjih par godina nije ni senka igraca kakav je bio. Prosto coveku se vise ne trci, seta se po terenu, nema vise strast. Prosto u njemu nema gladi za pobedama i trofejima (verovatno se zasitio). Sa druge strane imamo Kristijana koji sa 35 godina i dalje grize kao da mu zivot zavisi od toga da li ce pobediti utakmicu ili osvojiti trofej. Nisam ni slutio da ce doci dan kad cu vise ceniti Ronalda od Mesija ali je dosao. Mesi me je svojim ponasanjem razocarao. Ni "l" od lidera. :/

avatar
Badr Hari
Tuesday, 18.08.2020
03:09

Porediš neporedivo i po fudbalskom umeću i po karakteru. Najpre razlika između Messija i izlizanog je kao između neba i zemlje kada je fudbal u pitanju, a potom i kada je smisao zalaganja u pitanju. Da je hipotetički Bayern pobedio sa 8:6 umesto 8:2, a Messi dao svih 6 i to fantastčnih golova ne bi bio ništa manje nesrećan negoli ovako, a svest da igra u ekipi koja nema nikakve šanse za pobedu protiv ovoga ili onoga protivnika drastično limitira zalaganje.

Sa druge strane da je hipotetički izlizani postigao 6 golova (makar i svih 6 sa bele tačke) u porazu Juvea od 8:6 protiv Bayerna niko srećniji oid njega u galaksiji. Daleko srećniji bi bio negoli da je Juve pobedio sa 4:1, a da on nije postigao nijedan gol. Takva glava tera telo da pada po šesnaestercima protivnika, a noge da šutiraju iz svih mogućih i nemogućih pozicija ne bi li iz 157 pokušaja dao gol ili dva ili što bi ti rekao da 'grize'. :D

avatar
dock
Tuesday, 18.08.2020
02:44

@zlogi
-mesi nikad nije bio lider, mesi nikada nije trcao, mesi nije u godinama kada moze da trci, mesi je izvlacio barsu od kad je otisao gvardiola, mesi ne moze sam, mesiju su propale najbolje godine zbog uprave, mesi je morao da ima jos najmanje 4 lige sampiona, uprava mu nije dala. i da, mesi je fudbalski gledano veci od barse. Ti si sad prijatelju razocaran zbog stvari koje nemaju veze sa mesijem i sad bi da ga oteras. standardno, navijacki licemerno i kratkovido.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
21:56

Mesi je nekoliko puta bio povredjjen i to po nekoliko meseci je pauzirao, jednom cini mi se da je skoro sest meseci pauzirao i barca je i dalje napredovala i dobro igrala! Cak je barca bez Mesija Real pobedjivala i to na Bernabeu pretprosle sezone i to sa tri razlike, tako da jeste Mesi naj bolji na svetu, ali uvek se nadje neka zamena i za naj boljeg! Tako ce i Barca da nadje dobru zamenu kao sto je i pre Mesija barca igrala dobar fudbal! To se ne odnosi samo na Barcu vec na svaki klub uvek ima zamenna!