Čeh 'banuo' na trening Čelsija

Autor: Beta Beta
petak 22.01.2016.
20:36
Izvor: Beta

Golman Arsenala iznenada je danas došao u trening centar Čelsija.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Češko golman posetio je trening centar svog bivšeg kluba, nakon što je proizvođač sportske opreme Adidas greškom poslao njegove nove rukavice na adresu bivšeg kluba.

"Bio sam ovde kada se Petr pojavio. Bilo je lepo videti ga", rekao je trener Čelsija Gus Hidink novinarima u trening centru Čelsija u Kobamu, u jugozapadnom Londonu.

Čeh je 11 godina igrao za Čelsi sa kojim je osvojio četiri šampionske titule, Ligu šampiona, Ligu Evropa, četiri FA kupa, tri Liga kupa i dva trofeja Komjuniti Šild, pre nego što je na početku ove sezone prešao u Arsenal.

U velikom londonskom derbiju Arsenal će u nedelju na svom stadionu dočekati Čelsi, a Hidink je u šali rekao da su u trening centru Čelsija pokušali da sakriju Čehove rukavice.

"Popričali smo. Skoro svi su otišli, bilo je kasno popodne... Pokušali smo da sakrijemo rukavice, ali smo i hteli da ih načinimo klizavijim, ali on je to otkrio. Rukavice su greškom poslate kod nas i vratili smo ih. Bilo je lepo i to je cela priča", rekao je Hidink.

Adidas je novim rukavicama obeležio rekord Peta Čeha po najvećem broju utakmica u Premijer ligi u kojima nije primio gol - 170. Čeh je oborio rekord Dejvida Džejmsa u utakmici protiv Bornmuta prošlog meseca, a u nedelju protiv Čelsija bi trebalo da nosi nove rukavice.

Aktuelni šampion Premijer lige Čelsi ne postiže očekivane rezultate u prvenstvu pošto posle 22 kola zauzima 14. mesto na tabeli sa 25 bodova i nalazi se na samo četiri boda od zone ispadanja. Arsenal je prvi na tabeli sa 44 boda.

U prvom delu sezone Čelsi je pobedio Arsenal na Stamford Bridžu sa 2:0, a nije izgubio od "tobdžija" u prvenstvu od 2011. godine. "Plavci" su neporaženi od decembra, otkako je Hidink zamenio otpuštenog Žozea Morinja.

"Svi znaju gde smo bili u decembru. Otkada sam došao nismo poraženi ali ne možemo potpuno biti zadovoljni rezultatima. Glavni zadatak je da odvedemo ekipu tamo gde očajnički želi da bude. Koncentrisan sam na taj posao", rekao je Hidink.

Holandski trener dodao je da je napadač Dijego Kosta spreman za utakmicu sa Arsenalom, ali da španski fudbaler nije mnogo trenirao tokom nedelje zbog povrede kolena koju je zadobio u remiju protiv Evertona (3:3) prošle subote. Takodje, Hidink će moći da računa i na Edena Azara, koji se oporavio od povrede prepone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Can Demir
Saturday, 23.01.2016
00:01

Legenda Čelzija

avatar
NIKE
Friday, 22.01.2016
23:41

Čeh najveća golmanska legenda BPL. Nadam se odličnom meču, vraćaju se Ozil i Alexis na jednoj, a Kosta i Azar na drugoj strani - idemo svim srcem po osmi uzastopni meč bez poraza protiv naših susjeda sa sjevera. Arsenalu želim da uzme titulu, draži su mi od Cityja, ali nek je uzmu u ostalim mečevima, u Nedjelju da nama pomognu u borbi za opstanak, ja sam još optimista da možemo izboriti opstanak ove sezone :D #CFC

avatar
Crvenidjavo2013
Saturday, 23.01.2016
14:28

Jedna od najvecih golmanskih legendi al ne i najveca !

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 22.01.2016
23:41

Dosao da spijunira :D