Čuveni Italijan mnogo veruje Vlahoviću: "Daće preko 30 golova"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 04.09.2024.
13:14
Izvor: Sportske.net

Dušan bi mogao znatno da profitira kod Tijaga Mote.

Paola Garbuio/LaPresse via AP
Paola Garbuio/LaPresse via AP

Povezane vesti

Slavni italijanski napadač Luka Toni govorio je za "Gazetu" o profilu Dušana Vlahovića i očekivanjima od njega za ovu sezonu.

Vlahović je bio jedan od najboljih igrača Juventusa kod Masimilijana Alegrija, ali je bilo jasno da je poprilično limitiran u sistemu italijanskog stratega. Sada je stigao Tijago Mota sa drugačijim shvatanjem fudbala i to bi trebalo da donese benefite upravo Dušanu Vlahoviću koji će imati drugačiju ulogu i nešto više slobode.

"Vlahović voli Juventus. Nema mnogo napadača sa njegoim potencijalom. Tijago Mota voli da koristi centralnog napadača i to je njegova taktika, što će doneti dobrog Dušanu. On je prirodan golgeter, oduvek je bio", počeo je Toni.

Može li Vlahović da nadmaši 30 golova u sezoni? Prošle je imao 18 u dva takmičenja (Serija A i Kup Italije).

"Tek smo na početku, ali znaci su optimistični. Već je postigao dva gola, sa malo sreće mogao je imati i više. Juventus će se takmičiti u pet različitih turnira, verujem da može da dostigne 30 golova".

Toni veruje da će nova pojačanja takođe znatno poboljšati Dušanove predstave.

"Mislim da će Kopmajners i Vlahović biti savršeni par. Kop kroz svoje pasove može biti vitalan za Dušana, a Dušanova kretanja bi mogla biti jednako važna za Holanđanina".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke