Da li je Anćeloti izgubio utakmicu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.05.2015.
23:39
Izvor: Sportske.net

Večeras je Juventus slavio protiv Real Madrida, a Karlo Anćeloti je pokušao da eksperimentiše. Da li je on najveći krivac za poraz?

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Sve je otvoreno nakon ovog meča, Real Madrid može vrlo lako da preokrene stvar u svoju korist u Madridu, ali su večeras mogli da ostvare povoljniji rezultat da nije bilo pojedinih grubih grešaka fudbalera Real Madrida.

Prevashodno se misli na promašeni zicer Hamesa Rodrigeza i penal koji je napravio Karvahal, a loših poteza je bilo dosta više, setimo se onog kiksa Ikera Kasiljasa na samom početku meča kada Juve umalo nije poveo preko Vidala.

Ipak, navijači Real Madrida, barem jedan deo njih, su osuli drvlje i kamenje po Karlu Anćelotiju.

Trener Madriđana večeras nije igrao u formaciji 4-3-3, već je krenuo sa 4-4-2, a čak dva igrača nisu igrala na svojoj prirodnoj poziciji.

Serhio Ramos je igrao zadnjeg veznog pored Tonija Krosa, dok je Geret Bejl igrao klasičnog napadača zajedno sa Kristijanom Ronaldom. Možda su upravo ova dvojica večeras bili najslabiji pojedinci u ekipi Karla Anćelotija, Bejl nije uspeo da kreira niti jednu šansu, nije imao uspešnih centaršuteva, nije uputio šut ka golu protivnika.

Podatak koji smo vam naveli na poluvremenu utakmice da je imao 6 dodira manje od Ikera Kasiljasa dovoljno govori o tome kako je on igrao.

Ramos je takođe bio loš, nije se najbolje snašao kada su ga igrači Juventusa pustili da kreira igru.

Bilo je dosta i šala na račun igre ove dvojice, kreativni navijači su pisali da je večeras Evra uhapšen jer je u džepu imao 100 miliona evra.

Pokušao je Anćeloti uvođenjem Ćićarita u igru u 63. minutu da promeni stanje na terenu (teren je napustio Isko, pa je Real igrao ponovo u formaciji 4-3-3), ali bilo je kasno, Alegri je uveo štopera umesto igrača sredine terena samo minut kasnije, Real Madrid nije imao niti jedan šut u okvir gola do kraja utakmice.

Reklo bi se da je trener Juventusa nadmudrio trenera Reala u ovoj "partiji šaha", predstoji nam još devedeset paklenih minuta u Madridu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 06.05.2015
10:48

Neki ce reci pisem sve isto ali i hocu milion puta ako treba, samo neka mi neko kaze da ovo nije istina,Real je kontra ekipa a znali su da im Juve to nece dozvoliti kao Atletiko, zato je Anceloti igrao na kartu prekida sa Pepeom,Ramosom,Veranom da ovo nije tacno kako jeda prekrsaj u prvo poluvrijeme iskosa sa lijeve strane ali blizu centra pazite dobro blizu centa igraci Reala idu na sesnaest metara i ocekuje se centarsut. Pa to rade seljacke ekipe ekipe Koje nemaju igru Koje zele kontru da igraju

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 06.05.2015
13:55

Kakav strucan komentar auu.... aplauz!nPokazace vama Real kako se igra na Bernabeu ;-)

avatar
Guti
Wednesday, 06.05.2015
17:21

Smaraš i znanje o fudbalu ti je NULA. Za takve kao ti Real nije nikada dovoljno dobar. Zadnjih 15 godina Barca je na svom absolutnom vrhu dok Real je bio ispod svoga prosijeka i opet imaju isti broj osvojenih LP. Toliko o tome. Šta če tek biti kad Real nazad počne dominirati svetskim fudbalom, To se radije pitaj kontre gore ili dole.

avatar
Coa
Wednesday, 06.05.2015
10:43

Generalno lako je sad pametovati ono sto se videlo je da je pre svega greska bila u Ramos... ovo sve moze da se diskutuje Juve kuci nije naivan i, bar ja, nisam ocekivao da ce Real da napravi neki sou napred u ovoj prvoj utakmici u gostima. Ramos je, predpostavljam, trebao da donese cvrstinu u vezni red pozadi i da pokrije kontre ocigledno je zakazao debelo u tome, a o njegovoj igri sa loptom u nogama smesno je dati bilo kakav komentar!

avatar
Duric Denis
Wednesday, 06.05.2015
08:43

Nista nije izgubljeno, a Ancelloti je majstor svog zanata, ne sumnjam u prolazak Reala. Samo mi nije jasno zasto se toliko forsira Bale i zasto se ne da Chichariti vise prostora.

avatar
Duric Denis
Wednesday, 06.05.2015
08:41

Nista nije igubljeno, a Ancelloti je majstor ove igre. Samo ne razumem zasto se ne da Chichariti vise prostora, nego se forsira Bale, kada se vidi iz aviona da je van forme.

avatar
mungos
Wednesday, 06.05.2015
08:21

Bejl definitivno nije u formi, a sad je jos bio na poziciji koja mu ne lezi. To nije Ancelotijeva greska, nada se da ce covek proraditi.nAli stavljanje Ramosa na zadnjeg veznog je definitivno greska. Osladio mu se eksperiment iz proslog kola, pa se opet igrao. Trebalo je da pokusa sa Iljarom. Ali dobro, Juve je prosto bolje iskoristio svoje prilike i bio motivisaniji. ODigrali su klasicno italijanski, i dobili sta su hteli.

avatar
Ronaldinjo
Wednesday, 06.05.2015
06:31

Kukavicki je igrao Real

avatar
Predrag Mijatovic
Wednesday, 06.05.2015
02:05

Odlican rezultat za Real,pa Juventus je ozbiljna ekipa,bice tesko u Madridu,mislim da Real ima vece sanse za pobedu.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 06.05.2015
00:27

Nisam nimalo zadovoljan! Real je smješan bio! Ramos MVP :D, a jesam mu se ismijao (toliko o kompletnosti Ramosa). Real je imao sreće što Alegri nema hrabrosti, a naravno to je većim dijelom zbog neiskustva, jer ovo mu je prvo polufinale. Jednostavno je morao napasti Real i dotući ga odmah na početku tekme kao što je to uradio i Borusiji. On to jest i uradio, ali bojažljivo sa Vidalom na poziciji ofanzivnog veziste. Ogromna greška je ta formacija, koja je nakon tih 25 minuta početnih postala 4-4-2. Pereira bi noćas uništio Real, kao što je uništio i Bvb. Umalo nam se to mogli obiti o glavu s onom prečkom. Nema veze, prolazimo Real inšallah sigurno. Jači smo, Real nema šta da traži.nReal je noćas trebao poput Borusije da bude potopljen, ali Alegri nije imao hrabrosti za to, Pereiru je na klupi ostavio.

avatar
lamps8
Wednesday, 06.05.2015
00:24

bejl je dobar igrac ali nekada je katastrofa tj. u vecem delu ove sezone.

avatar
Barça el honor
Wednesday, 06.05.2015
00:19

Najlakse je njega sad okriviti, do juce je bio najbolji

avatar
ppera2
Wednesday, 06.05.2015
00:05

Ako ćemo pošteno Real u nokaut fazi LŠ ove godine nije odigrao niti jednu dobru utakmicu, a evo ih nadomak plasmana u finale. Prva protiv Shalkea je više ličila na lakši trening nego na utakmicu, a onda u revanšu bruka. Obe utakmice protiv Atletica su bile prilično loše i sad ova protiv Juvea tek nešto bolja od revanša protiv Shalkea. Što znači da još jednom lošom utakmicom i golom u 87. minutu eto Reala lagano u finalu.

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 06.05.2015
15:04

Ispali bi oni jos od Atletika da je Simeone htjeo da igra fudbal,a ne da se brani sa 19 igraca...

avatar
Stefan voli Real!
Wednesday, 06.05.2015
15:32

A koliko je Liverpul odigrao King James? LOL

avatar
Džofro
Wednesday, 06.05.2015
00:04

Ćićarito za Bejla Maradona. Bejl koji pokušava da pređe, čini mi se Evru, tako što ljusnu loptu 20 metara, pa kao trk neki, a lopta u noge Kjeliniju. Totalno potez bez klase. Džejms Rodrigez za Bejla dva maradona.

avatar
NIKE
Tuesday, 05.05.2015
23:55

Prvi put da vidim Anćelotija na slici, a da su mu obje obrve na istoj visini, a što se Bejla tiče njega nisam ni vidio večeras, osim izborenog faula na početku - mislim da nije ni izlazio iz slačionice na pulu vremenu. Sad meni postaje jasno zašto Real želi onog Mikela. Ramos je totalno pogubljen u vezi, a Iljaramadaramadendi i onaj Brazilac igraju loše defanzivu, bez šale mislim da bi im legao netko kao Mikel bar za rotaciju. Njima očito Modrić znači kao i Chelseau Fabregas - pola ekipe!

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 06.05.2015
00:22

O cemu ti pricas? Lukas Silva jedva dobije sansu i ti pises kao da igra lose defanzivu...

avatar
Berba9
Tuesday, 05.05.2015
23:50

Juve do titule! :)

avatar
Susaeta
Tuesday, 05.05.2015
23:48

Svaka cast Juventusu, zasluzena pobjeda!! Ko bi reko da ce Alegri ovako da vodi ekipu u opticaju su im 3 trofeja, jedan su osvojili.

avatar
S-I-M-K-E
Tuesday, 05.05.2015
23:48

Kad god gledam Real,Bejla vidim samo kako trci po terenu kao muva bez glave.

avatar
El Capitan
Tuesday, 05.05.2015
23:46

Lako je biti general nakon bitke.Najgore je to što Ancelotija pljuju isti oni koji su ga kovali u zvijezde kada je Ramos odigrao maestralno na sredini.Nismo izgubili 4-0 pa da se sad ovoliko drami.Svi navijači Reala treba da vjeruju u Karla jer je čovjek pouzdan,toliko smo se puta već uvjerili.

avatar
Brat Konte
Wednesday, 06.05.2015
01:00

A kao da nije uvek tako. Uvek se svi posle prave pametni. Ne treba ni vi da se razočaravate, niti mi treba da mislimo da smo već u finalu. Sačekajmo mi lepo meč kod vas, pa će se videti ko je za finale.

avatar
nik22
Wednesday, 06.05.2015
10:33

dobar je anceloti odlican trener,kao juventino mislim da ce nijasne odlucivat,a sve ove ostale price ovi ce laganp oni ce lagano su smjesne price gluposti,mislim da je jasno koliko j juve kvalitetan iako se odje pricalo na srecu borusia,il monako koji igra najodvratniju igru monako se onako i izbaca,ca,real je premocna ekipa nama je cast da smo pobijedili jednu takvu ekipu nocas,za prolaz nijanse,svidja mi se sto cemo moci sad odmorit igrace,real ce imat tezak mec u prvenstvu

avatar
juve mojsa
Tuesday, 05.05.2015
23:43

bas tako,ocekuje nas pkalena utakmica,puna inteziteta..bice preslikano kao vcrs,real napada a juve iz kontree..na za ovo da je anceloti zeznuo tekmu,maa daajj.a kad im ramos igrao protiv atletika na sredini onda im je valjao..nego brate procitao ih juve i kraaaj..cica mica..

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 06.05.2015
10:59

Pokazat ce im Juve u Madrid sta je fudbal i Koje imao najacu ligu svih vremena, najacu ligu koju Niko nikad nece dostici, e upravo is te lige Italijani su najvise naucili o fudbalu. Zato nije cudo sto Italijani drze predavanje Nemcima u fudbalu, ne pali protiv Italijana trcanje i skakanje ako nema carobnjaka i carolija osudjen si na poraz

avatar
real4ever
Wednesday, 06.05.2015
12:22

Ne bih se složio. Nije ih Juventus pročitao, nego je Real sam sebe pobijedio. U drugo poluvrijeme su ušli isuviše ležerno, podlegli su pritisku, pravili su amaterske greške. Ramos, Pepe, Varan, Marselo, Karvahal. Real može napraviti pristisak i ubaciti u veću brzinu, najbolje to oslikava situacija poslije primanja gola. Real je poslije tog momenta do kraja poluvremena bio bolja ekipa na terenu i praktično su samo oni stvarali šanse. Očekujem mnogo bolji pristup igrača Reala u revanšu i mislim da će slika u Madridu biti skroz drugačija. Torinska publika je bila 12 igrač Juventusa, 12-tog igrača Real dobija od svog Bernabeu-a.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 05.05.2015
23:42

Kazem... Bejl je bio uzasan.. A Ramos je bio los i nzm sto toliko eksperimentise. Ali opet i najmanje me briga za druge a pogotovo za Real tako da necu da duzim..