Da li je Murinjo izdao Inter? Oglasio se član čuvene generacije iz 2010!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 05.05.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Razumevanje i upozorenje.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Italije Marko Materaci, član čuvene generacije Interovih fudbalera koji su 2010. osvojili "Tripletu", prokomentarisao je najavljeni dolazak svog nekedašnjeg trenera Žozea Murinja na klupu Rome.

Upravo je portugalski stručnjak vodio Inter na putu do svih trofeja u sezoni 2009/2010, a od leta će se vratiti u italijanski fudbal i sesti na klupu Rome.

Materaci je u prvi plan istakao da bi bilo veće iznanađenje da je Portugalac odlučio da sedne na klupu Juventusa ili Milana.

"Bolje Roma nego Juventus ili Milan. Bio bih više iznenađen da je otišao u Juventus. Za Interove navijače bi bilo neprihvatljivo da je prihvatio ponudu Juventusa ili Milana. Milim da razumete njegov izbor. Murinjo je uradio mnogo za Inter", rekao je Materaci.

Šampion sveta sa reprezentacijom Italije iz 2006. godine veruje da će Murinjo učiniti mnogo za Romu, pogotovo kada se publika vrati na stadione, ali i upozorava bivšeg trenera.

"Njegov rad će biti pod lupom. U prethodne dve godine nije pokazao vrednost, ali to ne opravdava znanje koje ima u fudbalu, međutim mora uveriti ljude da je zasluženo tu", zaključio je Materaci.

Roma već 13. godinu nije osvojila nijedan trofej, a na Skudeto čeka ravno dve decenije.

Težak zadatak očekuje Murinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke