Da li ovo znači da ga je Valverde tako brzo otpisao?

Autor: Milovan Longinov
subota 16.09.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone odlučan.

EPA-EFE/Alejandro García
EPA-EFE/Alejandro García

Povezane vesti

Trener Barselone Ernesto Valverde saopštio je spisak od 18 igračaza gostovanje u predgrađu Madrida, ekipi Hetafea.

Treću utakmicu u nizu propustiće Aleiš Vidal, pa katalonski medijispekulišu da posle Luisa Enrikea, ni Valverde nema poverenje u ovogdesnog beka.

Tehničkom odlukom otpali su još Lukas Dinj i Tomas Vermalen, apored njih i dalje je van stroja Paco Alcácer. Takođe, nedostaju odranije povređeni Arda Turan i Rafinja.

Utakmica Hetafe - Barselona na programu je u subotu u 16:15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 16.09.2017
14:19

Bolje mu je da i ne pokušava ništa drugo, kako za ovu tako i za svaku buduću utakmicu, do da gurne najjačih 11 na teren i da se nada da će to biti dovoljno, barem dok se ne ispovređuju ključni igrači. Za sve drugo bi trebalo uzeti u obzir bar fizičke karakteristike kako svojih alternativnih tako i protivničkih igrača, taktičku postavku za ovu i onu utakmicu itd., a samo ovo (bez itd.) je daleeeko iznad njegovih mogućnosti. :D

avatar
Armani
Saturday, 16.09.2017
11:53

Vidal nije los ali je semedo pokazao da je igrac za barsu.

avatar
Don Andres
Sunday, 17.09.2017
14:53

to jeste ali vidal je igrac koji je pokazao nevjerovatnu zelju i disciplinu. ljetos je skoro citavo vrijeme trenirao, dok su ostali ladili j po raznim ljetovanjima. uz to nije bio los ni to sto je igrao a moze jako dobro da odigra desno krilo. sad kad nema dembelea mogao bi ga vratiti u tim, makar na klupu. momak toliko zasluzuje definitivno.