De Brujne o povratku na teren, blizu je!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.09.2018.
23:26
Izvor: Sportske.net

Belgijanac jedva čeka da se vrati na teren.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Koliko je Kevin De Brujne bitan igrač za Mančester siti videli smo prethodnih par utakmica. Čak ni mađioničar poput Davida Silve više ne može da ga zameni. Svi žele da se njihov najbolji igrač što pre oporavi.

Belgijanac je doživeo tešku povredu na treningu, pa je već neko vreme van protokola. Na početku je čak imao fiksiranu nogu i koristio je štake kako bi se kretao, izgledalo je kao da je ozbiljna povreda u pitanju i da će minimum tri meseca biti van terena, ali popularni Ramon Kugat, španski doktor je uspeo da se pobrine da se Kevin vrati na teren brže od očekivanog.

Poznato je da se Ramon Kugat brine o mnogim igračima i da je najbolji doktor na svetu kada su sportske povrede u pitanju, pa Gvardiola nije hteo da rizikuje i svog najboljeg igrača je poverio upravo ovog doktoru iz Barselone.

"Još uvek mi je potrebno 3,4,5 nedelja. Nadam se da ću se brzo vratiti na teren kako bih pomogao timu i igrao dobro. Nadam se da će moj povratak biti nakon sledeće reprezentativne pauze i mislim da ću biti spreman za derbi", rekao je Belgijanac.


Ukoliko bi bio spreman za derbi, koji je na programu 11. novembra, to bi značilo da bi on bio van terena u tom slučaju samo 2 i po meseca, što je za takvu povredu kolena ubedljivo najmanji vremenski period koji je potreban za oporavak. Dok je vezista bio van terena, njegov tim je uspeo da zabeleži nekoliko pobeda, ali isto tako i da prospe bodove protiv Vulvsa i protiv Liona na startu Lige šampiona, definitivno nedostaje ovaj mađioničar na terenu u ekipi "Građana".

de brujne de bruyne

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Friday, 21.09.2018
18:49

De Brujn nedostaje,ali ne toliko koliko mnogi misle.Cinjenica je da smo samo jednom igrali sa Silvom i Bernardom na sredini terena,sto ce se promijeniti od utakmice sa Kardifom pa na dalje.Ocekujem nastavak dominacije iz prosle sezone u PL.

avatar
Merseysade Red
Friday, 21.09.2018
08:14

Ovom momku treba jos mjesec dana da pocne da radi full trening. A posto nije prosao pripreme, potrebno je jos mjesec dva da ulazi/igra ulazi/igra, a tek mozes ocekivati januar februar da ako sve bude kako se planira da udje u partije koje podsjecaju na njega samog. Tako da to brzo se vraca na teren je samo ocigledno naslov koji zaintrigira klik.

avatar
Stefoon
Friday, 21.09.2018
00:23

Siti bez njega 0

avatar
dejannk
Thursday, 20.09.2018
23:40

Previse nedostaje