Dibala o učenju lekcije i skromnosti posle novog debakla Juventusa

Autor: Nemanja Janošev
subota 30.10.2021.
23:49
Izvor: Sportske.net

Nije lako trenutno biti fudbaler ili navijač "stare dame"

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala rekao je da je razočaran večerašnjim porazom od Verone, da ekipa mora da izvuče pouke iz te utakmice i da bude svesna za koji klub igra.

"Verona je rano postigla dva gola, ali je bila i oštrija od nas, dobila je više duela i startova. Mi smo pokušavali da postignemo gol kako znamo, ali nismo smeli da prepustimo protivniku loptu. Moramo da se setimo da smo mi Juventus, moramo da poštujemo dres, istoriju i velike šampione koji su ga nosili u prošlosti", rekao je Dibala za klupsku televiziju, preneli su italijanski mediji.

Juventus je izgubio sa 1:2 od Verone i posle drugog uzastopnog poraza u Seriji A pao je na deveto mesto na tabeli. Crno-beli su osvojili samo bod u poslednje tri utakmice u Seriji A.

"Moramo zajedno da se izvučemo. Svako od nas, pre nego što legne u krevet večeras, mora da razmisli o ovoj utakmici i kako svi možemo da pružimo više. Moramo da naučimo lekciju, budemo skromni i da se odmah okrenemo utakmici u utorak u Ligi šampiona. Oni koji igraju za Juventus ne smeju da imaju strah", naveo je Dibala.

Juventus u utorak u Torinu igra protiv Zenita iz Sankt Peterburga, u četvrtom kolu Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke