Đorđevićev Lacio prekinuo seriju pobeda!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.10.2014.
22:48
Izvor: Sportske.net

Deveto kolo italijanske Serije A kompletirano je utakmicom u Veroni, gde je trećeplasirani Lacio osvojio bod i tako prekinuo pobedonosni niz iz prethodnih kola.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Ekipa Verone uspela je večeras da pred svojim navijačima prekine seriju od dva vezana poraza, ali i seriju Lacija od četiri uzastopne pobede, pa se može reći da domaćin ima razloga za zadovoljstvo posle večerašnjih 1-1.

Bio je to poslednji meč devetog kola Serije A, a večerašnjim bodom Lacio se popeo na treće mesto, koje sada deli sa Milanom, Sampdorijom i Udinezeom.

Poveli su gosti u finišu prvog poluvremena, kada je posle akcije po desnoj strani, Lulić bio najsnalažljiviji pred golom domaćih i sa nekih pet metara poslao loptu u mrežu - 0:1.

Tom prednošću Rimljana se otišlo na odmor, da bi u 68. minutu Kavanda skrivio penal za domaće, zaradio crveni karton, a sa bele tačke bio je precizan Luka Toni, koji je postavio konačnih 1-1.

U ekipi Verone je od prvog minuta nastupio Boško Janković, koji je u poluvremenu ustupio mesto Gomezu, dok je u ekipi Lacija Filip Đorđević odigrao 87 minuta, kada ga je zamenio Klose.

Golove iz Verone pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke