Dobre vesti za Junajted, De Hea spreman za Liverpul!

Autor: Stefan Matić
subota 19.10.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Pored Španca imamo povratak još dvojice igrača.

EPA-EFE/Anders Wiklund/TT
EPA-EFE/Anders Wiklund/TT

Povezane vesti

Sutra se igra veoma iščekivani derbi Ostrva, na "Old Trafordu" gledaćemo sudar najuspešnijih klubova Engleske, Mančester Junajteda i Liverpula. Meč će biti zanimljiv i zbog pozicija timova. "Crveni đavoli" bi potencijalnim porazom pali među "fenjeraše", dok Liverpul za sada ima maksimalni učinak i čvrsto drži poziciju lidera Premijer lige.

Pričalo se da će Junajted nastupiti bez svog broja jedan, De Hea je doživeo povredu nešto ranije, ali engleski mediji tvrde da će Španac biti među stativama svog tima na sutrašnjem duelu. Pored golmana, očekuje se povrata Arona Van-Bisake i Marsijala.

Englez je kuburio sa bolešću u poslednji par dana, desni bek bi mogao da počne meč dok sa druge strane ne treba očekivati da Solskjer od starta forsirat francuskog ofanzivca, ali bi Marsijal trebao da očekuje svoju šansu sa klupe. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Sunday, 20.10.2019
08:45

Pa naravno, bice oni kompletni! Sve su to bile unaprijed planirane igrice Olea tj Fergija koji ga je to naucio! Ovaj put gube sve izgovore!

avatar
The Red Army
Sunday, 20.10.2019
11:48

Pa bicemo sve samo ne kompletni, kako mozes tako da kazes a pola prvog tima koji je ionako krs nam osakaceno..

avatar
The Red Army
Sunday, 20.10.2019
17:04

Uh marsijal u protokolu, izvini molim te 😂 nemamo levog beka, dva igraca na sredini i marsijala koji je davao golove na svakoj utakmici dok se nije povredio, sad ce da presedi na klupi pa ako smatras da nam je to veliko pojacanje za ovaj mec onda ok... Vama fali salah al kakve veze ima ionako nikad nije dao gol junajtedu 😁

avatar
äxwell
Sunday, 20.10.2019
14:00

Jesi procitao ovaj clanak gore?! DDG, AWB i Martial su u protokolu! Fali vam onda samo Pogba! On sigurno nije pola tima!