Dva crvena i prazne mreže u Volfsburgu, "Vukovi" će do kraja strepeti

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.04.2018.
23:02
Izvor: Sportske.net

Volfsburg je na svojoj "Folksvagen areni" dočekao Augsburg, meč je okončan najnepopularnijim rezultatom.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Nakon 90 minuta igre na stadionu Volfsburga, nije bilo golova, premijerni meč 30. kola Bundeslige okončan je sa 0:0.

Igrao se 32. minut kada je Volfsburg imao najbolju šansu u prvom poluvremenu, nakon centaršuta Verhega, Dimata je tukao glavom, ali je Marvin Hic sjajno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

U nastavku, igrao se 53. minut, kada je defanzivac Nohe bio u prilici, ali je njegov pokušaj glavom otišao preko gola Augsburga.

Već u narednom minutu, dobre vest za domaćina, Augsburg ostaje sa desetoricom na terenu, kako je nakon faula Moravek zaradio drugi žuti karton, te je morao ranije na tuširanje.

Nekih 10ak minuta kasnije, igrač Liverpula na pozajmici u redovima "Vukova" Divok Origi je oprobao svoj udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Hic ponovo bio sjajan, domaćin je dobio samo korner.

Samo dva minuta kasnije, muk na stadionu, Rihter trese okvir gola domaće ekipe, pogodio je prečku sa ivice kaznenog prostora Volfsburga.

A onda, samo 120 sekundi nakon te situacije, trese se još jedna prečka, ali na drugoj strani, pogodio ju je Jekel, sjajnim udarcem iz udaljenosti, ovoga puta je Hic imao sreće.

U 72. minutu nova prilika za Origija, ali je Belgijanac ovoga puta loptu poslao pored gola.

Snage su postale izjednačene u 86. minutu, kada je Volfsburg ostao sa igračem manje, drugi žuti zaradio je Udokai.

Do kraja nije bilo promene rezultat, Augsburg je nakon ovog remija deseti sa 37 bodova, dok je Volfsburg na 14. mestu na tabeli, sa tri boda više od Majnca, koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke