Eriksen posle veličanstvenog povratka na teren: "Ja sam srećan čovek!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 26.02.2022.
21:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Brentforda Kristijan Eriksen rekao je danas da je srećan što se vratio na teren, nakon srčanog udara koji je doživeo na utakmici prošlog juna.

EPA-EFE/Daniel Hambury
EPA-EFE/Daniel Hambury

Povezane vesti

"Ako izuzmemo rezultat, ja sam srećan čovek. Divan je osećaj vratiti se posle onoga što sam preživeo. Trener Tomas Frank nije mnogo rekao kada sam ulazio u igru. Poslednjih nedelja smo svakodnevno razgovarali. Samo mi je poželeo sreću i rekao da uživam u utakmici", rekao je Eriksen za Skaj.

Eriksen je u 52. minutu utakmice protiv Njukasla ušao u igru i vratio se na teren u zvaničnoj utakmici prvi put od 12. maja prošle godine, kada je doživeo srčani udar igrajući za reprezentaciju Danske protiv Finske na Evropskom prvenstvu.

Brentford je izgubio sa 0:2.

"Nikada ne možete da predvidite šta će se dogoditi u utakmici. Nismo mogli da predvidimo da ćemo tako rano ostati sa desetoricom. Momci su uradili sve što su mogli. Na kraju smo se dobro borili", rekao je Eriksen.

"Od prvog dana ovo je posebna stvar. Brentford se dobro brinuo o meni. Svi su bili srećni i zaista uslužni. Svi su ovde. Moja porodica, roditelji, moja deca, rodbina i lekari koji su mi pomagali. Ono što su oni prošli, teže je od onoga što sam ja prošao", dodao je on.

Upitan koji su mu ciljevi do kraja sezone, Eriksen je odgovorio: "Prvo da vratim osećaj, taj fudbalski osećaj i da pomognem Brentfordu da ostane u Premijer ligi".

"Svi znaju da je svaka utakmica važna. Svi su koncentrisani da ostanemo u ligi. Niko nije naivan, ali svi su koncentrisani na svoj posao", rekao je Eriksen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke