EURO 2020 (kval) - Grizman potvrdio mesto lidera, "turski zid" lako sa Andorom!

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.11.2019.
22:40
Izvor: Sportske.net

Gosti bili uspešni u desetom kolu grupe H.

EPA-EFE/MALTON DIBRA
EPA-EFE/MALTON DIBRA

Povezane vesti

Grupa H

Albanija - Francuska 0:2
Andora - Turska 0:2
Moldavija - Island 1:2


Svetski prvaci iz Rusije su uspeli da slave sa sigurnih 2:0 u Tirani i tako potvrde mesto lidera grupe H. "Trikolori" su slavili zahvaljujući golovima Tolisoa u 9. minutu posle asistencije Grizmana, da bi fudbaler Barselone posle nekih dvadesetak minuta udvostručio prednost gostiju.

Turska nije uspela da dočeka iznenađenje u Tirani tako da ih pobeda protiv Andore ostavlja na drugom mestu. Turci su u deset utakmica primili svega tri gola u ovogodišnjim kvalifikacijama, "turski zid" je odradio posao pozadi dok je napred slavu pokupio Unal koji je u četri minuta postigao dva gola.

Prvo je načeo domaćina u 17. minutu da bi potom u 21-om bio siguran izvođač najstrože kazne.

Moldavija je doživela svoj deveti poraz u deset odigranih kola, ovog puta je slavio Island rezultatom 1:2. Bjarnason dovodi goste u vođstvo posle 17 minuta igre, da bi u drugom poluvremenu domaći uzvratili preko Milinceanua u 56. minutu, ali Sigurdson vraća prednost golom desetak minuta kasnije.

Gilfi je mogao da postigne i drugi gol na utakmici, ali kapiten Islanđana nije uspeo da iskoristi penal u 78. minutu meča.

           
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke