Evo zbog čega je Perez doveo Ćićarita!

Autor: Janko Glavonjić
petak 19.09.2014.
22:30
Izvor: Sportske.net

Mnogi su se zapitali čemu dovođenje rezervnog napadača Junajteda ovog leta. Činilo se da je Realu potrebno nešto sasvim drugo, a ne Havijer Ernandez, ali ova informacija baca neko svetlo na čitavu priču.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Falkao je bio dostupan, već je bio viđen u dresu Reala, a onda je usledio obrt, Kolumbijac je otišao u Junajted, dok je kao višak u Real stigao Ćićarito.

Vrlo zanimljiv razvoj događaja u najmanju ruku, pričalo se da se Perez posvađao sa Falkaovim menadžerom Mendešom, te da je zbog toga taj transfer propao, ali zbog čega Ćićarito?

Španski mediji su otkrili da je Perezova privatna kompanija ACS koja se bavi građevinom potpisala ugovor u Meksiku za izgradnju četiri velike hidroelektrane, vredan preko 400 miliona evra. Ovaj posao je zaključen samo nekoliko dana posle objavljivanja transfera Ćićarita.

Slučajnost? Možda. A šta mislite o ugovoru sa državom Kolumbijom, koji je zaključen nekoliko nedelja posle dolaska Rodrigeza iz Monaka, za izgradnju mega autoputa "Koneksion Pacifiko", koji je vredan preko 700 miliona evra?

Ako je sve ovo slučajnost, ona je prevelika. Naravno, Perez je rekao da ne zna ništa o tome, i da je Rodrigez došao zbog sjajnog Svetskog prvenstva (zašto je onda pustio Di Mariju?), a Ćićarito je tu jer treba da se poveća konkurencija u napadu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke