FA kup - Arsenalov minimalac na Emirejtsu, Arteta nadmudrio Bjelsu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 06.01.2020.
22:49
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" savladale lidera Čempionšipa.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

U trećoj rundi engleskog FA kupa, fudbaleri Arsenala eliminisali su Lids junajted iz daljeg takmičenja rezultatom 1:0 u Londonu.

Stigao je lider Čempionšipa da se nadigrava sa "tobdžijama" i u priličnoj meri je uspevao u tome, naročito tokom prvog poluvremena.

Nakon pokušaja Bamforda koji je pogodio prečku, ređale su se šanse izabranika Marsela Bjelse koji su bili sve bliži golu, ali promene na semaforu do odlaska na odmor nije bilo.

Arsenal je u nastavku meča zaigrao dosta bolje, pa je dobru igru krunisao golom u 55. minutu nakon što se Rajs Nelson odlično snašao u kaznenom prostoru i savladao Meslijea.

Mogao je domaćin do još jednog gola, Martineli je propustio priliku za pogodak nakon odličnog prodora, ali nije uspeo da uveća prednost svoje ekipa koja je na kraju ipak izašla kao pobednik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 07.01.2020
00:08

Prvo poluvreme katastrofa,Lids ih ubio.U drugom su se trgli i Nelson koji sve vise podseca na Ivobija ipak daje na jedvite jade gol.Sokratis pokidao na beku,Pepe je bio isto dobar.Al u prvom sredina nigde nije postojala,vidi se koliko fali Toreira...