Filip Kostić tvrdi da nije pogrešio u izboru kluba! Evo i zbog čega!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2016.
23:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Do jučerašnje utakmice sa Hofenhajmom bilo je sve više sumnji u Kostićev letošnji izbor, ali...

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Ekipa Hamburga katastrofalno je započela novu sezonu, prikovana je još uvek za dno bundesligaške tabele, bez ijedne pobede u prvih 11 kola.

Naš Filip Kostić se od početka ustalio u startnoj postavi ove ekipe, ali loši rezultati svakako su uticali i na njega, pa je pretilo da i sam upadne u to kompletno sivilo koje je vladalo u Hamburgu.

Međutim, posle povratka iz reprezentacije, gde je bio akter remija sa Velšanima u Kardifu, Filip Kostić je juče zablistao i najzaslužniji je što se njegov tim vratio sa teškog gostovanja u Hofenhajmu sa osvojenim bodom.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, Kostić je postigao prvi gol za vođstvo Hamburga, da bi u drugom poluvremenu asistirao Mileru koji je doneo veliki bod ''fenjerašu''.

Posle svega Kostić tvrdi da je samopouzdanje u ekipi sve veće i da tek treba da očekujemo pravo lice Hamburga.

''Svesno sam došao u Hamburg jer to po svemu veliki klub, jedan od četiri najveća u Bundesligi. Niko od nas nije očekivao ovakav start u sezoni, međutim, ja verujem da nam stižu bolji dani.

Mi radimo i verujemo da će nam jedna pobeda vratiti samopouzdanje i uvesti u seriju uspeha. Znam da nisam pogrešio u izboru kluba, brzo će se to i pokazati jer Hamburg zaslužuje borbu za Evropu, a ne za opstanak'',
uverava Kostić u izjavi za ''Novosti''.

U sledećem kolu Hamburg dočekuje ekipu Verdera kojoj takođe ''ne cvetaju ruže'' ove sezone, pa će to biti idealna prilika za prvi trijumf Kostića i drugova u Bundesligi ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 22.11.2016
11:42

Svake godine borba za opstanak i ti pređeš tamo. Ispašćeš kao i sa Študgartom.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 22.11.2016
09:14

Sad se pere za onu sramotnu izjavu, ali tesko da ce njegovi navijaci imati razumevanja Hahaha Inace, ne zivi se od proslosti, Kole, toliko prvaka se izmenjalo u BL, a HSV je poslednji put bio prvak pre 33 godine pa ti vidi...

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 22.11.2016
02:00

Hamburg je ludilo:-)

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 22.11.2016
13:04

Narocito Sent Pauli:-D

avatar
Tuesday, 22.11.2016
00:45

Izjava na mestu.