Flikove muke pred početak LŠ - 3/8!

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.09.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nemac baš u velikom problemu.

EPA-EFE/DAVID BORRAT
EPA-EFE/DAVID BORRAT

Povezane vesti

Barselona novu sezonu u Ligi šampiona otvara na gostovanju ekipi Monaka, a Hansi Flik ima ogromnih problema u sklapanju tima.

Povredom Danija Olma, ali i posle nove povrede Fermina Lopeza, koji je trebalo da se vrati do sledeće nedelje, Flik sada može da računa samo na trojicu od sedmorice veznih igrača.  

Osim Olma i Fermina, van stroja su i dalje Gavi, Frenki de Jong, dok je Mark Bernal završio sezonu zbog teške povrede kolena i vratiće se tek narednog septembra.

U ovom momentu, Flik može da računa samo na Marka Kasada, Pedrija i Pabla Torea, koji još uvek čeka minutažu od početka sezone.

Očekuje se da Rafinja opet uskoči na poziciju "desetke", umesto povređenog Olma, a da Feran Tores zaigra kao levo krilo, dok će šansu sa klupe čekati pomenuti Pablo Tore i Erik Garsija, od kog Flik pokušava da "napravi" zadnjeg veznog. 

Ako na to dodamo da je Barsa desetkovana i u odbrani zbog povreda Ronalda Arauha i Andreasa Kristensena koji će se vratiti tek krajem 2024. godine, onda je jasno koliko Flik ima problema u ovom momentu. 

Posle Monaka, sledi još jedno teško gostovanje, neporaženom Viljarealu u nedelju od 18.30. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke