Fulamov igrač sezone, Mitru tri puta manje glasova od pobednika!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.05.2019.
15:28
Izvor: Sportske.net

Mitre, više sreće drugi put...

Beta/Nigel French/PA via AP
Beta/Nigel French/PA via AP

Povezane vesti

Iako je Aleksandar Mitrović i ove sezone bio najbolji strelac Fulama sa 11 golova, uz još tri asistencije na 39 odigranih mečeva, to mu nije bilo dovoljno da od strane navijača bude proglašen za igrača sezone tima sa ''Krejven Kotidža''.

S obzirom da je Fulam ispao iz Premijer lige, kao i da je imao ubedljivo najgoru odbranu u ligi, postavlja se pitanje ko je zaslužio poverenje navijača da veoma ubedljivo dobije laskavo priznanje.

U pitanju je Kalum Čejmbers, defanzivac Arsenala koji je ove sezone igrao na pozajmici u Fulamu.

On je dobio 48.4 posto glasova navijača, a Mitrović je na kraju zauzeo drugo mesto sa 14.1 posto. Treći je bio Rajan Babel sa 13.2 procenata glasova.

Na sajtu Fulama se ističe da je Čejmbers posle prekomande na mesto defanzivnog veznog zaigrao odlično i da je to glavni razlog njegovog izbora.

''Želim da uputim veliku zahvalnost svima i da poželim Fulamu uspešnu narednu sezonu. Bilo bi sjajn o videti vas uskoro ponovo u Premijer ligi'', poručio je Čejmbers, koji je sa Arsenalom pod ugovorom do leta 2022. godine.

Ove sezone je za Fulam odigrao 33 utakmice i postigao dva gola.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Saturday, 25.05.2019
18:18

Fulamov najbolji igrac je defanzivac? Bravo.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Saturday, 25.05.2019
16:12

To sto im je Cembers najbolji igrac dovoljno govori o ovom timu

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 25.05.2019
15:45

Da su birali najbolje defanzivca Fulama morao bi Mitrović da pobedi pošto ovi u odbrani Fulama deluju kao amateri pa je Mitrović više doprineo odbrani od njih, a da ne pričamo o odnosu Čembers ili Mitrović. Sećam se kad je Fofana pobedio pored Lazovića i Škuletića koji su dominirali te sezone, tako da je to navijački, a ne realni izbor.

avatar
Z
Saturday, 25.05.2019
15:31

Ovo mora da je sprdnja....nevezano sto je Mitar nas....ovaj decko je rupa i kiksara....pa sa njim je Fulamova odbrana delovala amaterski. Ovo je trolovanje 100%😂