Gvardioli mirna savest: ''Uradio sam sve...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.05.2021.
01:05
Izvor: Beta

Nije klonuo posle poraza.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa imala izuzetnu sezonu i dodao da je izabrao najbolji tim u večerašnjoj utakmici i porazu od Čelsija u Ligi šampiona.

"Imali smo izuzetnu sezonu. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom", rekao je Gvardiola za BT Sport, preneo je Skaj.

Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona, pošto su večeras u finalu u Portu izgubili od Čelsija sa 0:1.

"Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja", dodao je španski trener.

On je večeras pokušavao da osvoji treći trofej najjačeg klupskog takmičenja kao trener, nakon što je osvojio dve titule sa Barselonom, 2009. i 2011. godine. Mančester siti je igrao u prvom finalu Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Sunday, 30.05.2021
03:32

A na kom programu je bilata utakmica? U ovoj što sam ja gledao na AS1 City je na teren izašao sa loše postavljenim timom bez špica, bili su bezidejani, prespori, nedovoljno borbeni i taktički očajni. Sa druge strane Chelsea se fokusirao na kažnjavanje Pepovih mudrolija, a branio se sasvim primereno jalovim City-jevim napadima bez da su pravili katastrofalne greške u odbani kako bi City postigao gol. Jedino se slažem da je Pep 'uradio ono što je bilo najbolje za tim'... ali tim Chelsea.