Hajnkes besan, Marselo uzvratio udarac!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
21:37
Izvor: Sportske.net

Real ipak izašao iz rezultatskog minusa!

EPA-EFE/MIGUEL TONA
EPA-EFE/MIGUEL TONA

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Minhenu, Bajern - Real 1:1, u prvom susretu polufinala Lige šampiona

Bavarci su poveli u 28. minutu golom Kimiha, udarcem iskosa sa desne strane i imali su više od igre tokom prvih 45 minuta, ali su im se dogodila i dva malera u ovom delu igre.

Već u šestom minutu Roben je zbog povrede morao van terena, a u 33. i Boateng, obojica zbog povreda, a njihova mesta zauzeli su Tijago, odnosno Zile.

Bajern je i pored tih problema više pretio, ali u finišu poluvremena Marselo volej udarcem sa ivice kaznenog prostora pogađa za izjednačenje na 1:1.

Trener Bajerna bio je vidno ljut posle ovog gola kojim je ekipa Reala povratila samopouzdanje pred drugo poluvreme ove utakmice. Odbrana domaćih bila je prilično neodlučna u ovoj situaciji, što je Brazilac na najbolji način iskoristio.

Marselov pogodak pogledajte OVDE.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Wednesday, 25.04.2018
21:48

Kapa do poda realu,iz nicega imaju 1-1 a bili su zreli za 4-5 komada za poluvrijeme...oni su definitivno prvi favorit za odbranu titule,imaju kvalitet,duzinu klupe,srecu,sudije sve...njih jedino barsa koje nema moze da izbaci,neshvatljivo je da pokraj ne igranja vidala,alabe im jos riknu dva bitna kao da su kineski igraci i vjerovatno ih nema za uzvrat,tesko je onda ocekivati da bayern prodje.igra bayern odlicno ali nemaju srece,kad se ispusu oko 70 min,uci ce bejl i asensio i nebi se cudio da ih real na kraju lagano i pobjedi.

avatar
Al(a)din
Wednesday, 25.04.2018
21:47

Poucen od proslih godina, obicno bolje igramo u Madridu, nego u Minhenu. Tako da verujem da ce biti finale Bayern-Liverpul, pa neka pobedi bolji

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 25.04.2018
21:42

Real najjaci, ostali nema sta da traze. Treba biti iskren i cestitati.

avatar
Adnan
Wednesday, 25.04.2018
21:40

Marselo je drugi najbolji igrac Reala,niko na njegovoj poziciji mu ne moze ocistiti kopacke.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 25.04.2018
21:40

Real ni iz čega do gola.