Hoće li Benitez ostati trener Napolija?

Autor: Beta Beta
utorak 17.02.2015.
22:01
Izvor: Beta

Trener Napolija nije želeo da govori o svojoj budućnosti u klubu, ali je govorio o napadu na drugo mesto u italijanskoj Seriji A.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da zauzme drugo mesto u Seriji A, ali je odbio da govori o svojoj budućnosti u italijanskom timu.

"O svojoj budućnosti ću govoriti na kraju sezone. Sada želim da ostanem fokusiran na sadašnjost i na utakmice koje dolaze. Imam dobar odnos sa igračima i sa svima u klubu... Još ima vremena za razgovore o tom pitanju", rekao je Benitez za Kanal plus.

Benitezu ugovor sa Napolijem ističe na kraju sezone, a još nije poznato da li će Španac ostati na klupi tog kluba.

On je istakao da Juventus ima najjači sastav u ligi, ali da je njegova ekipa trijumfom u Superkupu pokazala da može da pobedi i šampiona Italije.

"Ako zadržimo ovaj nivo, mislim da imamo odlične šanse da budemo drugi. Mnogo toga zavisi od Rome. Ako naprave još koju grešku, mi ćemo biti tu da je iskoristimo", naveo je Benitez.

Napoli je posle 23 odigrana kola na trećem mestu na tabeli Serije A sa 42 boda, pet manje od drugoplasirane Rome, a 12 manje od Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke