I dalje se priča o sukobu! Hoće li najbolji otići iz Junajteda posle samo godinu dana, u Španiji čekaju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

I dalje ne prestaju priče o onome što se desilo u svlačionici Mančester Junajteda i mediji i dalje tvrde da je igrač doveo Solskjera u pitanje...

EPA-EFE/Carl Recine
EPA-EFE/Carl Recine

Povezane vesti

Mediji ne odustaju. Iako je Bruno Fernandeš ljutito demantovao da se posvađao sa saigračima i menadžerom posle katastrofe protiv Totenhema, danas su se pojavili naslovi da Portugalac želi da ode što pre.

Navodno, razbesneo se zbog toga što je zamenjen protiv Totenhema i veruje da je na neki način poslužio kao kišobran za katastrofu.

Bruno Fernandeš je stigao za ogroman novac na "Old Traford" igrao je odlično prošle sezone, dao 14 golova, doduše većinu iz penala, ali je imao nemerljiv uticaj na igru, zaustavio je pad kluba.

Ali, ove sezone ne igra dobro, na to se nadovezala katastrofa protiv "Pevaca", danas mediji pišu da je doveo u pitanje i taktiku Solskjera, što je izazvalo buru i otvoreni sukob sa menadžerom. Fernandeš je portugalskim medijima rekao da su to laži i da je samo hteo da probudi apatičnu svlačionicu, odnosno da nikakvog sukoba sa Norvežaninom nije bilo.

Baner 5

"Bila je rasprava samo sa Lindelefom, nikako sa trenerom, zamenjen sam na poluvremenu, kouč je rekao da je meč gotov praktično i da moramo da se sačuvamo za ono što dolazi. Jasno da sam bio nezadovoljan što je mene izveo iz igre, ali nikad ne bih uradio bilo šta što bi naškodilo timu"
, kaže nekadašnji igrač "Lavova".

Real i Barselona sa zanimanjem prate razvoj situacije, u Sportingu je Fernandeš bio najefikasniji vezni igrač u Evropi, i ako se to tada pripisivalo kvalitetu lige, u PL je pokazao da može da igra na najvišem nivou.

baner

Njegov motiv bi mogao da bude razočaranje u kvalitet Junajteda, jasno da bi španski giganti bili primamljiva opcija. Ali, sigurno da ga "Đavoli" neće pustiti, čak i ako bi u pitanju bila veća suma od 75 miliona koliko je plaćen.

A opet, ako bude i dalje bilo problema, i ako se ispostavi da je sukob sa trenerom stvaran, jasno je da niko ne želi nezadovoljnog igrača i probleme u svlačionici...

Inače, Junajted je danas pred imperativom, moraju da dobiju u Njukaslu, već su izgubili dva meča kod kuće, novi neuspeh bi ozbiljno zaljuljao Solskjera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 17.10.2020
10:19
avatar
Perun Slaven
Saturday, 17.10.2020
09:30

stiv brus salje nordijca danas na skijanje...

avatar
Medison
Saturday, 17.10.2020
11:09

Realno Junajted sa Nju caslom je imao problema i u najboljim danima tako da bice interesantno veceras :)