Imobile utišao "Artemio Franki"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.10.2019.
22:47
Izvor: Sportske.net

Imobile odigrao odličnu partiju i začinio je golom u 89. minutu.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Ekipa Fiorentine je danas dočekala ekipu Lacija u okviru Serije A i nije uspela da slavi. Naprotiv, gosti su bili bolji rival i odneli su pobedu golom Ćira Imobilea u poslednjim minutima regularnog dela igre. Na kraju 1:2!

Lacio je prvi stigao do prednosti. Nakon velike greške na sredini terena Fiorentine, Imobile je uspeo da uposli Koreu koji je varkom tela izbacio iz igre i golmana Dragovskog i nije imao težak posao kasnije da pošalje loptu u mrežu.

Sve se desilo u 22. minutu, a šest minuta kasnije izjednačenje. Odlično je Frank Riberi prošao po levoj strani, uposlio je Kijezu koji je bio na desetak metara od gola i sjajnim udarcem je savladao Strakošu.

Bez velikih šansi na obe strane, igralo se uglavnom na sredini terena, a možda i najzanimljiviji detalj jeste višeminutna rasprava Franka Riberija nakon njegove izmene.

Od trenutka kada je zamenjen on je negodovao, a čitavih deset minuta je pokušavao da izvuče reči iz trenera.

Ipak, Lacio stiže do sva tri boda na samom kraju meča na "Artemio Frankiju". Nakon centaršuta sa leve strane, Ćiro Imobile na visini zadatka,
šalje loptu u mrežu za konačnih 1:2.

Milenković je na jednoj strani igrao svih 90 minuta, Vlahović nije ušao u igru, dok je Milinković-Savić zamenjen u 54. minutu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke