Ispovest Adema Ljajića: "Dali bi nam 3-4 lopte i sklonili nas u stranu... I dalje volim Bešiktaš"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.03.2023.
19:16
Izvor: Sportske.net

Kako je Ljajić nestao sa lica zemlje?

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Srpski fudbaler, sada član turskog Karagumruka Adem Ljajić i dalje ne razume iz kog razloga je loše tretiran u Bešiktašu pre godinu dana.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je tokom 2022. godine "nestao" sa fudbalske mape. Niko nije znao da objasni šta se s njim dešava i zbog čega ne igra iako je imao solidna izdanja u Bešiktašu. 

U intervjuu za "TRT spor", Ljajić je otkrio neke delove tog perioda poručivši da i dalje voli Bešiktaš.

"Prošao sam kroz težak period. Pre godinu dana bez razloga sam isključen iz prvog tima Bešiktaša. Nikada nisam imao problem sa klubom. Volim Bešiktaš, volim navijače Bešiktaša. Ali, ono što želim jeste da se zahvalim svima koji su mi pomogli da pređem u Karagumruk", rekao je Ljajić.

Zatim je nešto bliže oslikao kako je izgledalo biti "odstranjen".

"Nisam dobio direktan odgovor zašto sam isključen iz ekipe. Te godine sam čekao da se vratim sve vreme, pokušavao sam. Imao sam još tri-četiri igrača s sličnom pričom oko sebe. Izostavili su nas iz tima. Dali bi nam tri-četiri lopte da radimo. Tretirani smo vrlo loše. Na kraju krajeva, svi smo profesionalci", istakao je.

Ljajić sada brani boje Karagumruka koji sa klupe vodi Andrea Pirlo i dobija sve više prilika da se pokaže. Nedavno je u duelu sa Sivasporom upisao asistenciju što je bilo prvo direktno učešće kod jednog gola još od 2021. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke