Ivićev PAOK upisao još jedan trijumf

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
20:42
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri PAOK-a upisali su drugu pobedu u grčkom šampionatu pošto su u poslednjem susretu 2. kola Superlige savladali Asteras u Tripolisu.

paokfc.gr
paokfc.gr

Povezane vesti

Vicešampion Grčke ostvario je drugu pobedu u Superligi pošto je u poslednjem meču drugog kola kao gost savladao Asteras iz Tripolisa rezultatom 2:1 (2:0).

Fudbaleri PAOK-a slavili su zahvaljujući golovima mladog napadača Eftimiosa Kulurisa koji je u prvom poluvremenu dva puta pogodio u metu u razmaku od samo dva minuta.

Domaćin je u poslednjem minutu prvog dela igre ostao sa igračem manje na terenu usled isključenja Manolisa Bertosa, ali je Asteras i pored toga uspeo da smanji prednost.

Domaćin je sa kreča stigao do gola ali se on ispostavio utešnim pošto je PAOK u poslednjih 30 minuta meča uspeo da sačuva prednost i odnese sva tri boda sa stadiona "Teodoros Kolokotronis".

Ekipa našeg Vladimira Ivića beleži sjajne rezultate na startu nove sezone iako je eliminisana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon remija i poraza u dvomeču sa Ajaksom crno-beli su vezali četiri pobede u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope i domaćem šampionatu.

Prethodnog četvrtka PAOK je kao domaćin remizirao sa Fiorentinom (0:0) na startu grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Monday, 19.09.2016
21:51

Otkad nisam cuo za Vladu Ivica bio je dobar igrac bice on sigurno i dobar trener