Izgleda da je gotovo, Marko Nikolić već ''pikirao'' i prvo pojačanje!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.04.2020.
19:03
Izvor: Sportske.net

Mediji ga već detaljno predstavljaju. Podsetili su i na jednu Nikolićevu neslavnu epizodu u karijeri.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Poslednjih dana sve glasnije se govori - Marko Nikolić od naredne sezone vodiće ekipu moskovske Lokomotive.

Takav epilog danas u svom tekstu najavljuje i ruski ''Sport Ekspres'', koji je tamošnju javnost upoznao sa dosadašnjim radom 40-godišnjeg srpskog stručnjaka.

Osim uspeha i trofeja sa Partizanom i bivšim Videotonom, Rusi podsećaju i na Nikolićevo neprijatno iskustvo iz ljubljanske Olimpije, odakle je otišao posle suspenzije od sedam mečeva zbog neprimerenog obraćanja svom igraču Blesingu Elekeu.

Takođe se navodi i da je u Partizanu naučio kako da izađe na kraj sa velikim očekivanjima i psihološkim pritiskom, a ako zaista preuzme Lokomotivu, sličan pritisak imaće i u Moskvi, s obzirom da je još uvek aktuelni trener Jurij Semin uspeo da Moskovljane dva puta uzastopno uvede u Ligu šampiona.
-
Baner live stream

Pomenuti ruski portal otkriva da pregovori uprave Lokomotive sa Nikolićem već mesecima traju, da je Nikolić bar dva puta dolazio u Rusiju da na delu vidi ekipu Lokomotive, najpre jesenas protiv Dinama, a onda i u februaru protiv Zenita.

Upravo iz Zenita bi mogao da dovede i prvo pojačanje u Lokomotivu ovog leta, a ''Sport Ekspres'' otkriva i da bi to trebalo da bude iskusni napadač Aleksandar Kokorin, koji je zimus otišao na pozajmicu u Soči, za koji je na četiri utakmice postigao tri gola, uz dve asistencije.

Kokorin je pre godinu i po bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog teškog incidenta i huliganskog ponašanja, sada je to iza njega, a u Sočiju seuspešno vratio fudbalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke