Ne šali se, ovako navijača tuče Patrik Vieira!

Autor: Lazar Nikolić
petak 20.05.2022.
12:15
Izvor: Sportske.net

Potez o kojem bruji Ostrvo.

EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT
EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT

Povezane vesti

Trener fudbalera Kristal Palasa Patrik Vijera nije želeo da komentariše situaciju kada je posle poraza na "Gudison parku" i ulaska pristalica Evertona na teren udario jednog navijača domaćeg tima.

"Nemam šta da kažem o tome", rekao je Vijera za britanske medije posle meča.

On je ironično dodao da je zadovoljan time kako su navijači uspeli da ulete na teren, dodajući: "Sudija je baš dobro odradio posao".

Fudbaleri Kristal Palasa su sinoć posle prvog poluvremena vodili sa 2:0 protiv Evertona, ali je domaći tim u nastavku preokrenuo rezultat i stigao do pobede od 3:2 koja je značila i opstanak u Premijer ligi pa je veliki broj navijača domaćeg tima uleteo na teren da to proslavi.

Dok je Vijera pokušavao da napusti teren, jedan od navijača Evertona mu je prišao držeći telefon u rukama verovatno želeći da snimi njegovu reakciju. Kada je taj navijač, kako se vidi na snimcima, pružio ruke ka licu trenera Palasa on se okrenuo i šutnuo ga nogom.

Navijač je pao na zemlju, nakon čega su se umešale druge pristalice Evertona, ali se situacija brzo smirila.

Trener Evertona Frenk Lampard je posle utakmice rekao da se saoseća sa Vijerom, ali je branio navijače svog kluba.

"To je bilo čisto oduševljenje navijača koji su uleteli na teren pošto je klub izbegao ispadanje iz lige. Ako se to uradi na pravi način, neka ostanu na terenu, neka imaju svoj trenutak. Dokle god se dobro ponašaju, nema problema", rekao je Lampard.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke