Jokanović pravi izmene u meču sa Votfordom, ovaj tim će verovatno biti na terenu

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.09.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Očekuje nas vrlo uzbudljiv meč za vikend.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Pretpostavlja se da Jokanović neće izvesti identičan tim kao protiv Mančester sitija i da bi mogli neki igrači da se vrate u startnih 11 protiv Votforda. Ovaj meč  je na programu u subotu od 13:30 po našem vremenu.

Fulam je prošle nedelje izgubio od Mančester sitija sa 3:0, dok je Votford nakon 4 pobede na startu šampionata upisao prvi poraz, i to od Junajteda.

Kerni i dalje neće biti u timu, zbog povrede, a očekuje se da se u startnu psotavu vrati Maksim Le Maršand, koji je na prošloj utakmici bio na klupi.

Jokanović će igrati u formaciji 4-3-3, a na terenu se očekuje ovaj sastav:

Na golu Markus Betineli, desni bek Kristi, štoperski par La Maršand i fantastični Alfi Moson, levi bek mladi Rajan Sesenjon. Na sredini se očekuju MekDonald, Seri i Johansen (koji fantastično koristi to što nema Kernija), Dok bi u napadu bili Vieto, Širle i Mitrović.

Očekuje nas sigurno vrlo uzbudljiv meč, a verovatno će biti i dosta golova jer oba tima igraju atraktivno i napadački. Fulam je za sad osvojio 4 poena, dok je Votford neočekivano u vrhu tabele sa čak 12 osvojenih bodova u 5 odigranih utakmica.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Thursday, 20.09.2018
23:18

Nije mi jasno samo zasto je doveo dva golmana, a ne brani mu nijedan od njih, i zasto ne igra onaj lik od 30 miliona.