Junajted će 'potrošiti' Di Mariju?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 04.03.2015.
16:48
Izvor: Sportske.net

Iako najavljen kao veliko pojačanje, naročito posle partija na Svetskom prvenstvu ovog leta, Anhel Di Marija za sada nije opravdao veliki novac uložen u njega.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija je oborio rekord Mančester Junajteda po visini transfera, mislilo se da će u crvenom dresu obarati i mnoge druge rekorde, ali kako sada stvari stoje, to se neće desiti.

Posle odličnog starta sezone, Di Marija je 'stao', i sada je Mančester Junajted u problemu.

Bivši fudbaler tima, a sada stručni konsultant Deni Higinbotom istakao je da je za igre Di Marije najviše kriv - Van Gal!

"Teško je izvući ono najbolje iz Di Marije ako on igra u neodgovarajućem sistemu, sa neodgovarajućom ulogom i na neodgovarajućoj poziciji.

Mančester Junajted trenutno igra sporo, Argentincu je teško da pobegne od svojih čuvara i samim tim nije učinkovit
", rekao je Higinbotom.

Bivši defanzivac Junajteda smatra da bi Junajted morao da se ubrza i raširi, i samim tim će i Di Marija doći do izražaja.

"Dok sam igrao, najviše sam mrzeo da vidim igrača kao što je Di Marija jedan na jedan sa mnom.

On je i dalje noćna mora svakog defanzivca, nije zaboravio da igra fudbal, ostali fudbaleri moraju da rade za njega i omoguće mu da igra jedan na jedan
", tvrdi Higinbotom.

Zaista se čini da Junajted ne koristi na pravi način Di Mariju, da li je Higibotom u pravu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Wednesday, 04.03.2015
18:00

Svakog dana barem po jedan tekst o Di Mariji, te Di Marija ovo, te Di Marija ono, aman dragi ljudi. Nova liga, nova sredina, nov tim, nov trener, drugačiji sistem, sve je drugačije. U prva tri meseca je pokazao da može da igra dobro i šta može da se očekuje od njega, istina da je u padu forme, ali ni to neće biti večno, još se nije u potpunosti adaptirao. Ima podršku trenera, svojih saigrača, kluba u celini, navijača, i samo je pitanje vremena kada će ponovo zaigrati na željenom nivou. Samo se objavljuju ovakve vesti, kao da je Di Marija jedini igrač na planeti, a ovi hejteri se skupljaju na ovakvim vestima, kao lešinari.

avatar
Emre Can
Thursday, 05.03.2015
03:19

Odakle ti znas kako ce on igrati?

avatar
Emre Can
Thursday, 05.03.2015
23:55

Pitam te jer ti uvek trazis 'dokaze' za sve sto neko napise pa bi zeleo da cujem tvoje za ovu tvrdnju jer kad od nekog nesto trazis onda to isto logicno i sam treba da radis.Ja sam prognozirao za Liverpul,na osnovu sjajnih partija ekipe i najvise osvojenih bodova 3 meseca unazad na primer,ali svakako ja nikom ne trazim nikakve dokaze pa ne moram da se pravdam :))

avatar
Nikola M.
Thursday, 05.03.2015
15:50

Nemaš ti osnova da mi postavljaš takvo pitanje. U više komentara si pisao kako će Liverpul ući u top 4, kako je to neminovno, i sve u tom smislu, i onda meni postavljaš ovakvo pitanje?! Isto kao što ti znaš da će Liverpul ući u top 4, tako i ja znam kako će on da igra :)