Junajted u problemu, Lingard je bio samo "mamac", Rajola bi do mnogo bitnijeg potpisa!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.01.2020.
20:41
Izvor: Sportske.net

Ko sa Minom tikve sadi...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Kada su u pitanju menadžeri, na Old Trafordu se zna ko je glavni - Mino Rajola.

Uspeli su "crveni đavoli" da vrate Pola Pogbu najviše zahvaljujući spretnom Holanđaninu italijanskog porekla, ali to bi moglo da ih košta mnogo.

Nedavno je Rajola preuzeo brigu nad karijerom Džesija Lingarda što je čak i obradovalo mnoge navijače Junajteda, međutim sada se namerio na najvrednijeg - Markusa Rašforda.

Napadač je postigo 19 golova na 30 nastupa u dosadašnjem toku sezone, dete je kluba i ljubimac navijača, a Rajola je uveliko u pregovorima sa njegovom braćom koja ga zastupaju kako bi on preuzeo brigu o 22-godišnjem reprezentativcu Engleske.

Markus Rasford Sejmus Kolman Everton Mancester junajted

Izgleda da je Lingard bio samo "mamac" da se privuče mnogo krupnija zverka, Rašford je najveći kapital koji imaju na Old Trafordu što se igrača tiče, dok Rajola baš i nije veliki ljubitelj toga da njegovi klijenti ostaju u jednom klubu toliko dugo.

Imaju li navijači Junajteda razloga za strah? Pokazaće vreme...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 15.01.2020
10:05

Odlazili su i bolji pa je Junajted preživeo.Nova filozofija kluba preko potrebna sa novim ljudima od trenera preko uprave.Inače Grinvud je novi biser Junajteda.Baš bi voleo da vidim kako bi se Rašford proveo u Realu,Barsi ili Juventusu.Ostanak u Junajtedu makar još četiri godine ojača će ga u svakom pogledu i postaće vođa novog Junajteda.Za sada on nema taj kvalitet.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 14.01.2020
23:33

Rajola se sprda sa Junajtedom a ocigledno i da mu se i moze. Ne secam se da je ijedna ekipa osim Milana bila taoc jednog coveka kao june Rajolin.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 14.01.2020
23:00

Nista od ovoga, nece rasford nigde

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.01.2020
22:57