Juve na tri boda od titule, ali Toti je u centru pažnje!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.04.2016.
22:40
Izvor: Sportske.net

Frančesko Toti je sa dva gola uspeo da preokrene rezultat u Rimu, Juventus je sada na samo tri boda od titule!

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Roma je na svom terenu gubila do samog kraja od Torina, ali je zahvaljujući sjajnom Totiju stigla do velike pobede. Golom Belotija iz penala gosti su stigli do prednosti, izjednačio je Manolas u 66. minutu. Gosti dolaze do nove prednosti pred sam kraj, ali Roma uspeva da golovima Totija dođe do tri boda.

Roma danas nije imala ideju, posebno u prvom poluvremenu, Naingolan je imao najbolju priliku kada je promašio gol za samo nekoliko santimetara nakon asistencije Salaha. Torino je pre toga mogao da dođe do prednosti, ali je Martinez šutirao daleko pored gola.

Gol je viđen u 35. minutu, Manolas je povukao za dres fudbalera Torina, a Beloti je uspeo da realizuje penal koji je svirao Kalvareze, 0:1.

Upravo taj rezultat se održao do 66. minuta, Roma je ipak uspela preko Manolasa da dođe do izjednačenja. Ipak, gosti  golom Martineza nakon asistencije Peresa stižu do velike prednosti.

Na kraju, Toti sa dva gola, prvo iz igre, drugi iz penala, donosi veliku pobedu Romi. Zanimljivo, "Princ" je u igru ušao u 86. minutu, golove je dao u 87. i 89.

Golove pogledajte OVDE.

Derbi je igran između Juventusa i Lacija, domaći nisu imali više problema da savladaju goste iz Rima.

Mario Mandžukić je doveo u prednost Juventus u 39. minutu, Dibala je povisio iz penala, da bi isti igrač u 64. minutu postavio konačan rezultat nakon asistencije Kedire za 3:0.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, Juventus je propustio nekoliko sasvim solidnih prilika da dokusuri ekipu Lacija.

Dakle, devet je bodova prednosti na 4 kola do kraja, što znaći da su Juventusu potrebna još tri boda da bi došao do titule.

Golove pogledajte OVDE.

mandzukic
Andrea Di Marco/ANSA via AP Photo

Inter i Đenova su na stadionu Luiđi Feraris odigrali jednu manje zanimljivu utakmicu, Inter je bio nešto konkretniji, ali promene rezultata nije bilo sve do 77. minuta kada je Đenova došla do pobede. Perišić je imao dve solidne prilike za Inter, na drugoj strani Pavoleti je mogao da donese prednost Đenovi, ali se ništa od toga nije desilo. Ipak, pobedu Đenovi donosi De Majo.

Ljajić je igrao tek od 89. minuta.

Verona je praktično ispala iz Serije A, svi su se pomirili sa tim, naročito nakon novog poraza, ovoga puta od Empolija rezultatom 1:0. Jedini gol na ovom meču postigao je Makarone u 50. minutu.

Poražena je i Fiorentina, oni su danas ostavili bodove na stadionu "Friuli" u Udinama pošto su poraženi sa 2:1. Zapata je doveo Udineze do prednosti od 1:0, Zarate je izjednačio, da bi Tereo doneo pobedu crno-belima.

Igrao je Tomović za ekipu iz Firence ceo meč, na drugoj strani je Kuzmanović odigrao 90 minuta.

Palermo nije daleko od ispadanja, oni su danas odigrali samo 2:2 sa Atalantom na svom terenu. Atalanta je pobedom mogla da obezbedi opstanak u ligi, ali nisu uspeli u toj nameri iako su vodili sa 2:1. Vaskez i Struna su bili strelci za domaće, Borijelo i Paleta za goste.

Ekipa Kjeva je gubila sa 1:0 od Frozinonea, Ciofani je postigao gol, ali onda je usledila kanonada domaćih na "Bentegodiju".

Floro, Pelisije, Rigoni, Sardo i ponovo Pelisije su bili strelci za konačnih 5:1 i nove brige za Frozinone.

Roma - Torino 3:2
Juventus - Lacio 3:0
Đenova - Inter 1:0
Udineze - Fiorentina 2:1
Kjevo - Frozinone 5:1
Palermo - Atalanta 2:2
Empoli - Verona 1:0


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
21:42

juventus je italija!

avatar
VrloDobar
Thursday, 21.04.2016
08:38

Uhvacen X Malage, pobeda Djenove, Manchester, Liverpul, Valencia... Ceka se X Rome... Cela dva minuta je trajalo razmisljanje na sta cu da potrosim sve te novce. Hvala Francesko, dodjes mi pivo.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 21.04.2016
03:51

Juve kao feniks kroz celu sezonu, steta zbog LS ali sta je tu je, idemo dalje, kao sto sam rekao titula je resena jer Napoli nema klupu i igrace koji su dovoljno jaki pshicki da izdrze svaku mogucu vrstu pritiska... Postovanje za Totija, igracina poput njega nista manje ni ne zasluzuje

avatar
INTER DO SMRTI
Thursday, 21.04.2016
02:15

boli me kad vidm mancinija na klupi.a sto se totija tice covek je ziva legenda,svaka cast.

avatar
juve mojsa
Thursday, 21.04.2016
00:42

u italiji se igra liga od drugog do zadnjeg mesta,prvo je unapred rezervisano heheh..fooorza JUVEEEEE,NAJVECII SMOOO

avatar
djordjeb
Wednesday, 20.04.2016
23:51

Toti je tako smekerski ucutkao Spaletija a j sve one koji su govorili da ne moze da ogra Princ Rima

avatar
No ®ules
Wednesday, 20.04.2016
23:46

Taman odigra jednu dobru utakmicu i odmah u sledecoj mu je starter Palasio, koji igra pored Jovetica, Ljajica i Edera!! Pa dokle vise Mancini neznalico, doveo si Inter do ruba propasti, da imaš i trunke morala otisao bi podvijena repa iz kluba. Jad i bijeda!

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 20.04.2016
23:45

manćini sad bi te izvrjeđao, al ne bi mi objavili komentar!!! bas sam se ponadao bio da se inter može vratiti u lš, roma gubila cccc sve se okrenu, kako si manćio nesposoban, uzas, pola nas sa sportskih bi bolji od tebe bili, pa onakva ekipa Intera cccc al oni mulci su veći mulci ako te na klupi ostave, uhhh kako si ti uspio u trenerskom poslu cccc

avatar
El Diablo
Wednesday, 20.04.2016
23:26

Sta radi ovaj Toti,Sabatini (predsednik) i trener Spaleti ga miniraju,skoro da mu ne daju da igra,ne daju mu ni novi ugovor,a on danas dao 2 gola,a mislim da je i u proslom kolu dao gol.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 20.04.2016
23:17

Svaka cast za Totija.

avatar
pazza.INTER.amala
Wednesday, 20.04.2016
23:14

Mancini je definitivno poludeo,sramota je da ekipa kao sto je Inter igra sa dva zadnja vezna tipa MEDELA I MELA,jedan takav igrac jeste potreban ali cemu dva,i to protiv slabije ekipe.Prvu zamjenu pravi u 75,a iz svemira se videlo da su se igraci umorili,nisu imali ideju kako stici do gola.Jovetic proslog kola fenomenalan,a njemu igra Palasijo(koji je,ruku na srce,u prvo poluvreme igrao dobro,ali vec od 50. minuta je morao da izadje napolje.Jos jedna sezona za zaborav,ali u svakom zlu ima nesto dobro,pa ce valjda onaj filozof dobiti otkaz.

avatar
juventino
Wednesday, 20.04.2016
23:07

Kakva igra juventusa u zavrsnici..odlicno tempirana forma..ostaje zal za ligom šampiona jer smo jaci od pojedinih polufinalista sto sko dokazali i ove i orethodnih sezona..al necu se zaliti ni na duolu krunu ako uzmemo.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 20.04.2016
23:48

kakvi pojedini, najjači smo ubjedljivo, al ne dade nam uefa, kako mrzim gvardiolu!!! volio bi da juve prestane igrati serie a i da se oformi super liga da tamo budemo šampioni!!! serie a me ne zanima nit kako su nocas igrali!!! Forza Juveeee!!!!

avatar
Alex#10
Thursday, 21.04.2016
01:07

Sta od pojedinih? Juve je jaci od svih polufinalista sigurno

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 20.04.2016
23:05

fantasticno Juve opet dobio sto nije nikakva novost Roma je potvrdila trece mijesto Genoa dobila sjajna srijeda zaista sjajna

avatar
masimomorati
Thursday, 21.04.2016
00:17

Ko je tebe maltretirao kad kao navijac Juventusa ne vadis Inter iz usta...

avatar
John Doeee
Thursday, 21.04.2016
22:07

Pa covek je vec jednom na drugoj vesti objasnio da posle ljubavi prema juventusu ide mrznja prema Interu. A i sad se pravi lud, kao nije spomenuo Inter ali je sreda sjajna jer je Roma pobedila (citaj, odmakla Interu) a i Genoa mu odjednom draga. lol. A mi sisali vesla i grickali camac. :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 21.04.2016
20:26

procitaj moj komentar vise puta i shvatiti ces da taj tvoj klub nisam ni spomenuo niti ga zelim spominjati spomenuo sam JUVE ROMU i meni jako dragu GENOU

avatar
ZAGORENA LEZA
Wednesday, 20.04.2016
23:00

Neka Juve bude prvi ,napoli mi je nekako ljigav klub i mislim da se nitko nebi radovao da postanu oni prvaci osim napolitanaca ,a za franćeska mi je drago zbog golova da prebrodi ono sto mu se dešavalo zadnjih dana u Romi ,i Roma ga mora cijenit jer nije ih napuštao kad je bilo najteže i išao za parama kao neki,ali i toti treba znat da više ne može dat tijelo ono što mu srce želi za romu i trebao bi se povuć na kraju sezone .

avatar
Wednesday, 20.04.2016
22:53

Ljajic i Jovetic moraju da igraju od samog pocetka. Zasto ih Mancini ostavlja na klupi, ne bih znao da objasnim...

avatar
masimomorati
Wednesday, 20.04.2016
22:49

A kako se moj Inter ponadao! Ne mogu se rasipati bodovi protiv Torina i Genoa-e kad najvise trebaju i onda se cuditi sto nema LS. Mancini ih je unistio danas. Poceo sa Palasijem. Na klupi sjede jedan do drugog: Jovetic, Ljajic, Eder...Pa ja ne znam sta on misli? Kad Kondogbia ne igra vezni red ne postoji...Medel razigrava - hahahaha. Cak i ubode koji dugi pas. Melo...Pa kako se njega Mancini sjetio za boga miloga...Ikardi je igracina i masina, steta sto ceka loptu od epikbroza i melona...

avatar
Juventino SS
Wednesday, 20.04.2016
22:48

Rutinska pobeda, Dibala je munja, forza Juventus bato :D. Šta uradi inter za treće mesto? A da, Đenova im lupila šamar. Toti daje drugi gol a navijači snimaju i plaču, to je ta fudbalska strast, preokrenu čovek utakmicu za tri minuta, svaka čast.

avatar
John Doeee
Thursday, 21.04.2016
22:10

Sta uradi juve za cetvrfinale LS? A da, Bajern im lupio samar, juve okrenuo drugi obraz pa dobio jos dva. :)

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 20.04.2016
22:48

..jedna od onih veceri kad manjka srece,lopte citavo vece fijucu na santimetar od stative i precke! Doduse i Mancini zacini sve sa njegovim poznatim tumbanjem,pa na mjestu Nagatoma,koji je jedan od boljih zadnji mjesec,stavi Telesa koji od starta mece ne zna dje je i na kraju ostavi igraca Djenove samog na drugoj stativi..jos jedan podatak,posle Ikardija i Perisica Palasio je skupio najvise minuta ove sezone a postigao 1 (jedan) gol! Na osnovu cega igra,na stranu zalaganje i sve ostalo,al druze,Jovetic,Eder i Ljajic ti sjede na klupi,eeeeejjjj!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 21.04.2016
07:43

evo zaplakao sam sto inter OPET NECE U LP smrc smrc

avatar
John Doeee
Thursday, 21.04.2016
22:13

I mi sto juventusu opet ostaje da bude prvi baja u selu a kad izadje u grad uvek zamalo smuva ribu.

avatar
Brat Rodrigoo
Wednesday, 20.04.2016
22:47

Jos nocas bi mu otkaz dao(da mogu), neznalica raspala. Stvarno ne znam sta ova jadna uprava vidi u Manciniju, jedini krivac za vecerasnji rezultat, i jedini krivac za jos jednu propalu sezonu. Forza Inter! MANCINI VATTENE!

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 20.04.2016
22:47

Joj Inter. Sta nisu sve iskoristili. Veliki Toti. I na prosloj tekmi im spasao bodove. A trener ga ne zeli. Ma vazi...

avatar
Iuvëntus
Wednesday, 20.04.2016
22:45

Utakmica rutinski odrađena, svaka cast momcima. Roma ce biti treca, sto je jako lose za Seriu A u Europi zbog koeficijenta jer ce opet biti ista prica, puno svega a na kraju nista, zato ili Inter ili Milan moraju sljedece sezone barem uci u Lp jer su to klubovi koji bi vjerujem ostvarili neki rezultat i ipak su to veci klubovi i privlacniji su boljim igracima. Idemo po 34 titulu, Forza Juveee !!!

avatar
No ®ules
Wednesday, 20.04.2016
23:52

Ma šta 34, 46! :D

avatar
John Doeee
Thursday, 21.04.2016
22:16

Pa zar nisi do sada shvatio da su to juventini. Uvek malo dodaju, da ne kazem drugu rec. Eno ga onaj vickasti, vec prisio cetvrtu zvijezdicu. :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 21.04.2016
07:46

nazalost po prvi put sam prisiljen dati ti minus zao mi je stvarno duboko cijenim tvoje komentare ali zeljeti interu uspjeh to je meni ipak malo previse od jednog juventina

avatar
Milos(CZV-CFC)
Wednesday, 20.04.2016
22:43

Sta bre radi ovaj Inter i genije Mancini?!?!? Coveku prvu postavu igra Palasijo i jos odigra 90min a Ljajic i Jovetic na klupi do 80min. Sto li sam im verovao veceras ja ne znam ni sam?! Mogu da se oproste od LS

avatar
Juventus Torino
Wednesday, 20.04.2016
22:42

minus 21..a navijaci tog kluba su prijetili na pocetku sezone :D forza juveee!!

avatar
GigiSuperman
Wednesday, 20.04.2016
22:42

Rutina :D nnFORZA JUVE !!! nnPS nngenoa samo 1-0 ? :P Ocekivao sam najmanje pobedu od 2-0 :P

avatar
mesozder
Wednesday, 20.04.2016
22:42

Totti Totti Totti Totti Totti Totti Totti Totti Totti Totti