Kad neće Vlahovića, tu je Milenković - Srbin doneo bod Fiorentini u 98. minutu!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 07.12.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net

Srpski defanzivac najsnalažljiviji kad je najpotrebnije.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Golom srpskog defanzivca Nikole Milenkovića fudbaleri Fiorentine stigli su do boda protiv Đenove u 98. minutu odigravši 1:1 u Firenci u poslednjem meču 10. kola Serije A.

Domaći tim, koji je u ovaj duel ušao sa tri boda više i dve pozicije iznad današnjeg rivala bio je daleko bliži pobedi, ali je porazu kumovalo i baš sjajno golgetersko raspoloženje Dušana Vlahovića.

Prvu priliku reprezentativac Srbije je imao u 40. minutu, ali je lopta nakon njegovog udarca glavom završila pored gola.


Već u 69. minutu našao se u daleko ozbiljnijoj šansi, međutim lopta je umesto u mrežu završila pokraj leve stative.

Domaći tim se minut kasnije ipak obradovao kada je Đakomo Bonaventura pogodio, ali je ta radost kratko trajala pošto je nakon pregleda VAR tehnologije sudija poništio gol zbog ofsajda.

Domaći nisu očajavali pa su ponovo pokušali preko Vlahovića u 75. minutu kada je lopta završila malo pored gola.

Posle silnih promašaja domaćih usledila je kazna gostiju, hrvatski fudbaler Marko Pjaca je u 89. minutu postigao prvi gol na meču i verovatno bio ubeđen da je rešio pitanje pobednika.

Sa tim nije bio saglasan Milenković koji je u osmom minutu nadoknade bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru i iz drugog pokušaja zakucao gol u mrežu za konačnih 1:1.

Fiorentina je ovim bodom ostala na tri boda više od Đenove, koja se nalazi u zoni ispadanja i sledi joj grčevita borba za opstanak.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke