Kad ti Lamps vrati veru, Abramovič odbio tri astronomske ponude!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.12.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Rus se ponovo "zainteresovao" za svoj Čelsi...

FACUNDO ARRIZABALAGA
FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Do pre pola godine Roman Abramovič je bio raspoložen da proda Čelsi, pregovarao je sa najbogatijim Britancem ser Džonom Ratklifom, ali je odbio ponudu od 2 milijarde evra.

Nije bila jedina, Rus koji i dalje upravlja Čelsijem iz Rusije pošto je izgubio britansku vizu je "odjavio" i investicioni američki fond Silver Lejk koji je sada kupio deonice Sitija za 600 miliona evra.

Abramovič je odustao od gradnje stadiona zbog problema sa radnom dozvolom u Britaniji što je posledica politike i odnosa Rusije i UK, ali mu je Lampard vratio veru u klub.

Naime, njegova ideja da više igrača iz fudbalske škole bude u timu konačno se ostvaruje.

Zbog toga Abramovič nije bio zainteresovan ni za pregovore sa vlasnikom Dodžersa Todom Belijem, tražio je tri milijarde evra, ali to je nerealna cena i spekuliše se da je Rus insistirao na tom novcu znajući da američki biznismen neće platiti.

Ipak, Amerikanac je najavio povratak za pregovarački sto, ali teško da će Abramovič promeniti mišljenje, sada sa mnogo više optimizma gleda u budućnost Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 10.12.2019
21:47

Realno Celzi je postao veliki brend i klub koji moze sam da egzistira do te mjere da normalno funkcionise i sam ulaze onoliko koliko je dovoljno .Vise nam ne trebaju bogati vlasnici i milioni da bi Celzi bio funkcionalan jer sada smo sami na nogama.Ono sto ja volim kod Abramovica je mudrost i sto zna da posluje a naravno nije mu ni zao odvojiti dio kapitala za Celzi .Imamo mi mnogo bogatije ljude u svijetu fudbala pa su skrti na parama.Ko god bio vlasnik Celzi je vec sam na svojim nogama ali svakako da je bolje da Abramovic nastavi uprkos svemu jer dugo je vlasnik i sve smo osvojili sa njegovim vodjenjem tako da sada sa drugacijom politikom i vodjenja tima od Lamparda ocekujem jos veci zar Abramovica za fudbalom.