Kako je Vlahović otkrio da je zaražen i do kog saigrača ne može da stigne Korona?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.03.2020.
08:29
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac podelio svoje iskustvo.

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović se nalazi u izolaciji i bori se sa Korona virusom, a za italijanske medije je podelio svoje iskustvo, odnosno kako je otkrio da je zaražen.

"Bio sam kod kuće, spavao sam i odjednom sam se probudio i osetio da sam vruć. Izmerio sam temperaturu, bila je oko 37, pa sam uzeo neke lekove i pozvao klub. Temperatura se pogoršavala i to večeri skočila na 39, pa sam otišao u bolnicu. Nisam mislio da je toliko loše... ali u svakom slučaju, dobro se osećam i odmaram. Sve što mogu da uradim jeste da odmaram naredenih 14 dana i proći će. Potrebno je samo da budem izolovan od ostalih ljudi. Nisam bio ni sa jednim od svojih saigrača, ali se nadam da će svi biti dobro", otkrio je Vlahović.

Italija je u totalnoj izolaciji, u državi vlada vanredno stanje, stoga igrači moraju strogo da budu zatvoreni. Vlahović otkrio da će se njegovom saigraču Kjezi to posebno svideti i da do njega nema šanse da stigne virus.

"Ovo je kao odmor za Kjezu, on je stalno u svojoj maloj ćeliji. Kjeza je lud za video igricama. Ne usuđujem se da igram sa njim FIFA, pošto on bukvalno ne radi ništa drugo u svoje slobodno vreme i definitivno bi me svaku pobedio", istakao je Vlahović.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke