Katastrofa Lajpciga, može li Hamburg do nove senzacije?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.04.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net

Prosto je neverovatno kako je Hamburg u prethodnim godinama ostao u Bundesligi. Može li i ove da učini nešto neverovatno?

EPA-EFE/DAVID HECKER
EPA-EFE/DAVID HECKER

Povezane vesti

Možda i centralna utakmica od svih koje su počele danas u 15:30 u Nemačkoj bila je utakmica Hamburga i Frajburga, utakmica koja je mogla da pošalje Hamburg u drugu ligu po prvi put u istoriji nemačkog šampionata.

To se nije desilo, Hamburg je napravio korak ka opstanku, ali ništa ne zavisi od njih, moraće da pobeđuju, a Frajburg da gubi do kraja šampionata. Još devet bodova je u opticaju, pet bodova više ima Frajburg, ukoliko se desi da imaju isto bodova na kraju prvenstva, Hamburg će igrati baraž, Frajburg ide u niži rang.

Hamburg do kraja prvenstva gostuje Volfsburgu i Ajntrahtu, dočekuje Borusiju iz Menhengladbaha.

Holtbi je danas bio junak, on je postigao jedini gol za Hamburg, dokazao da je trenutno u najboljoj formi među svim fudbalerima Hamburga.

Inače, Filip Kostić je danas bio starter u ekipi Hamburga.

Osvajač ovogodišnje titule, Bajern, je savladao Hanover sa 2:0, prvi gol je postigao Miler u 57. minutu. Bernat je ubacio loptu sa leve strane, Miler se našao na pravom mestu, u svom stilu je postigao gol.

U 73. minutu korner za Bajern, Levandovski najviše skače u kaznenom prostoru, lopta od stative ulazi u gol za 0:2, a u finišu utakmice Sebastijan Rudi uspeva da postigne novi gol za Bajern za konačnih 0:3.

Katastrofu je doživeo Lajpcig, oni su danas poraženi od sjajnog Hofenhajma sa 2:5 na svom terenu, na Red Bul areni.

Ut, Gnabri i Kaderabek su bili strelci u prvom poluvremenu, a kada je Forsberg dobio crveni karton zbog odgurivanja, sve je bilo jasno. Bauman je postigao autogol za 1:3, ali su gosti preko Uta i Rupa stigli do "petarde". Konate je bio strelac još jednog gola za Lajpcig u finišu utakmice.

Mijat Gacinovic
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Ajntraht iz Frankfurta je propustio dobru šansu da danas osvoji bodove i da se još više nada Evropi. Oni su sa Gaćinovićem i Jovićem u ekipi izgubili na svom terenu od Herte sa 0:3. Zelke iz penala u 57, Leki u 78. minutu i Esvajn u drugom minutu nadoknade su bili strelci za ekipu Herte.

Štutgart je danas uspeo da stigne do tri boda protiv Verdera, bilo je 2:0, prvi gol na meču postigao je Gentner u 13. minutu nakon dodavanja Insue, a konačnih 2:0 postigao je Ozkan u 2. minutu nadoknade. 

Miloš Veljković je igrao čitav meč za goste iz Bremena.

Štutgart - Verder 2:0
Ajntraht - Herta 0:3
Hanover - Bajern 0:3
Lajpcig - Hofenhajm 2:5
Hamburg - Frajburg 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 21.04.2018
21:34

Rutinski odrađeno a sad PUN GAS na Real! Imam osećaj da će James izdominirati baš protiv njih. Hofenhajm je zaslužio LŠ posebno zbog Nagelsmana.

avatar
M_85
Saturday, 21.04.2018
20:38

Nikako ne volim ove redbul klubove

avatar
Saturday, 21.04.2018
18:11

bajern rutinski sad real

avatar
Al(a)din
Saturday, 21.04.2018
17:37

Idemo videti Maja protiv Reala u prvih 11 😂😂😂