Kavani brani Ligu 1, besno odgovorio na pitanja!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.09.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net

Napadač PSŽ-a izneo svoje mišljenje.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sinoć smo imali priliku da gledamo jedan fantastičan meč između Liverpula i Pari Sen Žermena.

Liverpul je u nadoknadi vremena golom Roberta Firmina odneo pobedu, a konačan rezultat je bio 3:2. Edison Kavani je nakon utakmice dao intervju, a nakon pitanja da li oni lošije igraju zbog kvaliteta francuske Lige 1, urugvajski napadač je besno odgovorio:

"Najbolji timovi u Evropi igraju u Ligi šampiona i kada se suočite sa nekim timom, nekada pobedite, nekada izgubite. Voleo bih da vidim neke timove iz Premijer lige u Ligi 1 i kako bi se oni tamo snašli."

"Ne bih tako pričao o francuskoj Ligi 1, pogotovo nakon što su Francuzi osvojili Mundijal, a mnogi njihovi igrači igraju u Ligi 1", rekao je Kavani.

Mnogi smatraju da PSŽ ne može da osvoji Ligu šampiona zbog svoje domaće lige, jer nemaju toliko "ozbiljnih utakmica" u toku jedne godine, Kavani se ne slaže sa tim.

Tridesetjednogodišnji napadač je imao brojne ponude iz Premijer lige u trenucima kada je napuštao Napoli, ali on se odlučio za Pariz.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Thursday, 20.09.2018
11:06

Ovaj decko se drogira. Ko iz prve postave igra sve za Ligu1? Uporedjuje PL i njegovu ligu farmera... Prica zivota PSG-a je da osvoje ligu,prodju grupnu fazu,i onda dodje neki veci klub i resetuje ih na fabricko. Svaki cigo hvali svoga konja,tako i ovaj

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 20.09.2018
08:45

Gluposti, jedino je Mbape imao neku vaznu ulogu...

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 20.09.2018
02:57

Nije da je Lion pobedio prvaka PL...

avatar
conecorleoneRM
Thursday, 20.09.2018
01:58

Sta prica Kavani,bilo koji tim iz petorke premijer lige bi se borio za titulu u ligi 1 i to sa psgom,Real ima konkurente u Barseloni i Atletiku,englezi,kod njih se nikad ne zna a psg unapred upisane domace trofeje. LIGA 1 JE SMESNA.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 20.09.2018
00:08

Lion veceras dokaz. Mada PSG je odigrao sokantno lose.