Kijevljani u dobroj seriji

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.09.2017.
21:57
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dinamo Kijeva, koja se u okviru Lige Evrope nalazi u grupi sa Partizanom, upisala je treću vezanu pobedu u ukrajinskom šampionatu.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Dinamo Kijev je upisao i šesti meč bez poraza u svim takmičenjima, kao i treći vezani trijumf u ukrajinskoj PL, sada su slavlili na svom stadionu protiv Oleksandrije sa 3:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je sve bilo rešeno nakon 20ak minuta igre u nastavku.

Prvo je korpulentni štoper Kačeridi doneo prednost Dinamu na sjajan način. Sjajno se snašao ukrajinski reprezentativac u kaznenom prostoru rivala nakon kornera i "polu-makazicama" zatresao mrežu gostiju za 1:0.

Nekih 15ak minuta kasnije, Kačeridi upisuje i asistenciju, sjajno je skočio nakon još jednog kornera, spustio loptu ka Mbokaniju, a iskusni napadač je lako sa par metara zatresao mrežu Oleksandrije.

Samo tri minuta kasnije, Cigankov postavlja konačan rezultat, sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora rivala.

Dinamo je drugi u ukrajinskom šampionatu, imaju šest pobeda i jedan remi, dva boda manje od Šahtjora, ali i utakmicu manje od velikog rivala.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ekipa Dinamo Kijeva prvi meč grupne faze Lige Evrope igra u četvrtak na svom terenu protiv albanskog Škenderbega. Podsetimo, u toj grupi (B) nalaze se i srpski šampion Partizan, kao i vicešampion Švajcarske Jang Bojs, koji je danas bio ubedljiv na svom terenu protiv Lugana, te su napravili dobru uvertiru pred duel sa "crno-belima" na svom stadionu u Bernu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke