Klop blistao posle pobede u Minhenu: "Zaslužen trijumf, vratili smo se u evropski vrh!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.03.2019.
11:34
Izvor: Beta

"Redsi" nastavljaju evropski pohod.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je njegova ekipa pobedom protiv Bajerna iz Minhena, u revanšu osmine finala Lige šampiona, dokazala da se vratila u vrh evropskog fudbala.

Liverpul se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanš meču osmine finala u Minhenu pobedio Bajern sa 3:1. U prvoj utakmici na Enfildu bilo je 0:0.

Dvostruki strelac bio je Sadio Mane, a gol je postigao i Virdžil van Dajk. Gol za Bajern postigao je fudbaler Liverpula Žoel Matip, koji je savladao svog golmana.

"Igrali smo zrelo u drugom poluvremenu. U trenucima kada smo igrali fudbal uništili smo organizaciju Bajerna. Apsolutno zaslužena pobeda", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

U četvrtfinalu Lige šampiona nalazi se četiri engleske ekipe, Totenhem, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul. Tu su i Juventus, Porto i Ajaks, a žreb će biti obavljen u petak.

"Igrači vole takmičenje i trude se i nije važno ko će nam biti protivnik. Njihov stav je bio izvanredan. Napadači su bili sjajni, ali i igrači koji su ušli sa klupe su mnogo pomogli. Pokazali smo da se Liverpul vratio u vrh evropskog fudbala", naveo je Klop.

On je rekao da bi prvi gol Manea mogao da gleda sigurno 500 puta.Senegalac je postigao 10 golova u poslednjih 10 utakmica, dok je Van Dajk postigao tri gola u poslednja četiri meča.

"Znali smo da će biti teško, pošto oni imaju sjajan tim sa fantastičnim fudbalerima. Nisamo imali sreće kod njihovog gola, ali obavili smo posao i prošli medju osam najboljih. To je veoma važno i sjajan je osećaj postići gol"
, rekao je Van Dajk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Thursday, 14.03.2019
14:24

Sagradi Klop tvrdjavu,nema sta. Odlican trener.

avatar
äxwell
Thursday, 14.03.2019
13:25

I jeste mora se reci! Covjek je od jednog prezaljenog tima iz sredine tabele, bez ikakve nade za bolje sutra napravio veoma mocan i respektabilan tim koji se napokon takmici na najvisem mogucem nivou! Prije Klopa nisi ni mogao sanjati Lvp u LS! Mnogo ce znaciti proslogodisnje iskustvo u nastavku ovog takmicenja! Veoma mlad tim stice veliko iskustvo na najvisem nivou! Sledeci korak je trofej! Cim jednom probiju led onda ce sve biti lakse!

avatar
L F C
Thursday, 14.03.2019
13:24

Bez namre da uvredim ili ponizim Bajern i njegove navijace, mogu slobodno reci da smo apsolutno zaslizeno pobedili i prosli dalje. Klop odlicno postavio taktiku za koju bavarci nisu imali resenja, tako da sa sigurnoscu i ogromnim mentalitetom idemo dalje u cetvrtfinale. Sportski pozdrav za bajernove navijace sa sajta.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 14.03.2019
13:20

Klope, ima ovdje nekih koji samo broje trofeje. Za njih inace u zadnjih 20 godina postoji 4 5 trenera, ostali su neznalice. Carls Barkli je usao u aleju slavnih nije nikad uzeo prsten. Po ovim nasim kriticarima on je los kad za 20 god karijere nije vala jednom osvojio. :))) Nema cenzure, pa svako kaze svoje misljenje, sto ces...

Molim?

avatar
Firmino R.
Thursday, 14.03.2019
13:03

Kad se setim samo pre par godina gde smo bili.

avatar
Kico14
Thursday, 14.03.2019
13:01

4 engleza u 4finalu, jos Arsenal da prodje veceras i dominacija totalna. Treba im 5 mjesta dati a Njemcima oduzeti barem jedno ako ne i dva. Ne znam cime zasluzuju 4 mjesta.

avatar
Bendz@min
Thursday, 14.03.2019
20:40

Bez uvrede...Al tad bi Arsenal bio 6

avatar
Kico14
Thursday, 14.03.2019
22:54

Zasto bi Arsenal bio 6? Ove sezone ce biti 3.