Ko kaže da je dosadno u Ligi 1? Strazbur ima dragulj u špicu, Dejvid prevario Petrovića za remi

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.09.2024.
19:03
Izvor: Sportske.net

Čak 14 golova u dva meča 5. kola Lige 1.

LOSC
LOSC

Povezane vesti

Fudbaleri Lila i Strazbura remizirali su danas na stadionu "Pjer Moroa" rezultatom 3:3 (2:2) u 5. kolu Lige 1.

Fenomenalan meč u Lilu čime se nastavlja vrlo efikasno kolo nakon što je Nica juče sa osam golova ispratila Sent Etjen sa "Alijanc rivijere".

"Doge" su krenule na savršen način pošto je njihova glavna uzdanica uz Džonatana Dejvida, Edon Žegrova, postigla dva pogotka između 19. i 27. minuta. Slutilo je na ubedljivu pobedu domaćina koji je brzo preokrenuo katastrofalnu formu sa samog početka kampanje. Ali, brzo je došao odgovor Strazbura koji preko Andreja Santosa i Emanuela Emege do kraja poluvremena poravnava. Na isteku prvog sata igre, Strazburu je poništen gol za preokret pošto je Santos pogodio saigrača Soua u leđa i lopta je završila u mreži. Međutim, Sou je bio u ofsjadu i pogodak se nije važio.

Ali, možda i bolje jer smo nedugo zatim videli ekspresnu kontru Strazbura koja im je donela željeni rezultat. Briljantana saradnja Emanuela Emege i Sebastijana Nanasija i završnica veziste za 3:2.

Trebalo bi izdvojiti Emanuela Emegu kao pravog dragulja ekipe Lijama Rozenura. On se još prošle sezone pojavio kao neko ko bi mogao da napravi dobru karijeru, ali ove već sada ima tri gola i jednu asistenciju na pet mečeva.

Do kraja susreta, Lil je uspeo da izjednači preko penala koji je realizovao Džonatan Dejvid. Poslao je Đorđa Petrovića udesno, a on je rutinski šutnuo po sredini za konačnih 3:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke