Konte kipti: "Da sam u Juveu ili Interu bilo bi opasno!"

Autor: Stefan Matić
petak 20.01.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Italijan slomljen posle poraza.

ANDREW YATES
ANDREW YATES

Povezane vesti

Fudbalski fanovi su sinoć u neverici gledali kako Totenhem daje dva brza gola pri kraju prvog poluvremena, za vođstvo od 2:0 protiv Sitija na "Etihadu". Rezultat koji bi dodatno pogurao Arsenal, ali je onda sve palo u vodu već u prvih osam minuta drugog poluvremena kada su Alvarez i Haland pogodili za izjednačenje. 

Marez je posle dodao još dva, tako da je Siti u 45 minuta postigao četiri gola, nešto što se ne dešava Konteovim timovima. I sam Italijan je delovao slomljeno posle meča. 

"Po prvi put u mojoj karijeri moj tim prima četiri gola u jednom poluvremenu. Da zahtevam isti nivo performansi kao u Juventusu i Inter, moglo bi da postane opasno, pošto bi moja frustracija mogla biti ogromna. Umesto toga znam šta je moj zadatak u ovoj situaciji i radim dosta zato što želim da se poboljšamo. Želim da učinim tim boljim i klub mojom vizijom, idejom i savetima. A onda ćemo videti šta kako. Danas smo igrali dobru utakmicu, igrali smo sa karakterom, dosta smo ih pritisli. Ali u isto vreme sam i razočaran. Ovakve utakmice su važne za nas kako bi razumeli razliku između nas i ostalih top klubova. Velika je razlika u ovom momentu, ali smo spremni da radimo i da se borimo", izjavio je Konte po kraju meča. 

Totenhem je trenutno na poziciji pet posle dva uzastopna poraza, za vikend igraju sa Fulamom koji ima samo dva boda manje od "pevaca" na poziciji šest.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke