Konte - Uvrede po navici! Zbog čega je bio u pravu i može li uprava da mu vrati osmeh na lice!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.01.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Vređanja na "Via del Mare", navijači ne praštaju. U ovom delu sezone se pokazuje da je bio u pravu tokom jeseni. Šta Inter može kako bi se trkao sa Juventusom?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Mnogo toga lošeg se dogodilo Konteu juče, nije samo remi u pitanju.Ponovo je bio na meti navijača u rodnom gradu, oni mu nikada nećeoprostiti što je trenirao Bari, zbog toga je dobio i šamar na malomfudbalu pre nekoliko godina u Salentu. Jednostavno derbi jugaizaziva emocije koje često nemaju veze sa fudbalom, pa je suludinapad na Kontea samo još jedan u nizu incidenata kada su dva gradau pitanju.

Juče su navijači Lećea "pozdravili" nekadašnjeg igrača i sadatrenera Intera transparentom, "Konte - Čovek bez časti". Videćemokakav će mu doček prirediti navijači Juventusa kada bude gostovaosa Interom na "Alijancu".

Inter je na četiri koraka iza Juventusa, sada posle remija u Lećeukao da su ambicije splasle, mada navijače greje nada u pojačanja.Čeka se konačan dogovor oko Eriksena, naime, Danac bi mogao da seodrekne i dela primanja kako bi otišao iz Totenhema šest meseci prekraja ugovora.

Stigao je Ešli Jang, trebalo bi, ako ode Politano, da iz Čelsijadođe i Žiru, a Viktor Mozes bi mogao ponovo da se pridruži Konteukod koga je igrao sjajan fudbal.

Problem na koji je Konte ukazivao se sada vidi, jednostavno, Inter nema dovoljno igrača i stigao ih je umor. Videlo se i u finišu Lige šampiona, par utakmica dobili su srećno, ali isto tako su nesrećno izgubili dva boda od Lećea u gostima.

Italijan je upozoravao da je ekipa u nastajanju, ali da ima šansu, ako se dovede još igrača, jer Juve igra sa dva tima i lako nalazi zamene. Ostali su bez Demirala i Kjelinija, povredio se i Aleks Sandro, nije se osetilo.

Ne igraju dobro, ali imaju Ronalda, pobeđuju i sada je to onaj stari Juventus koji sakuplja bodove. Jasno da ništa nije gotovo, ali Inter mora da ostane blizu, još neki kiks, ako šampion ode na desetak bodova prednosti, to se ne ispušta.

Sari se ne slaže.

"Ima još 54 boda u igri, sve je moguče, iskreno očekivao sam da Inter i Lacio padnu, ali mi moramo da gledamo sebe, ne blistamo. Što se Ronalda tiče, već sam rekao, on napravi jedan problem pa reši 1000 drugih, zato je najbolji na svetu", kaže trener Juventusa.

Ponovo je zamenio Dibalu i ponovo je "La Hoja", asistent kod drugog gola bio ljut.

"Neka ide kući i ispava se"
, dodao je Sari.

Juve neće više ništa učiniti na transfer pijaci, osim eventualno prodaje Džana. Čeka se procena lekara oko Kjelinija, ako se kapiten vraća u februaru, nema potrebe da se dovodi novi štoper, ako ne, možda stigne neko na pozajmicu od šest meseci, ali to je malo verovatno.

U stvari, do kraja prelaznog roka treba očekivati mnogo više aktivnosti u Interu i Milanu nego u Juventusu koji ima i previše igrača i nema razloga da menja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.01.2020
13:24

A jedno zimsko pojacanje je sigurno - Kaseres :DDD

avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.01.2020
13:20

Kako prvo , ne slazem se da "ne igraju dobro, ali imaju Ronalda" , kada stvarno nismo igrali dobro , Ronaldo je bio zamenjen dva puta zaredom ... Drugo , ja se nadam da navijaci ne spremaju apsolutno nikakav docek za Kontea , bas nikakav , da dobijemo mi taj mec , ostalo je nebitno ...

avatar
Don Luciano
Monday, 20.01.2020
11:59

A ako dodje eriksen i ne osvoje titulu sta ce onda reci??ja nmg da verujem da oni stvarno misle da mogu do titule pored ovakvog juventusa,cak je juventusova klupa jaca od prvog tima intera...

avatar
DEL PIEROO
Monday, 20.01.2020
10:38

Gotovo je sto se tice intera..

avatar
LFC*19
Monday, 20.01.2020
10:31

Sve u jednoj recenici, Inter moze biti sampion samo ako Juve ne bude na visini zadatka. Ne znam zasto se toliko pridaje znacaju Konteu kad realno, ne zavisi od njega. On je preporodio Inter, iznad svojih mogucnosti je, ali realno, Juveu da otmes 5 igraca iz prve postave opet bi od njega zavisilo dal ce uzeti titulu...