Kreće stari rat, klubovi vs reprezentacije!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.11.2019.
20:01
Izvor: Sportske.net

Sada očekujemo da bude na vrhuncu.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Veliki je broj povređenih fudbalera u ovom trenutku širom Evrope, a mnogi navijači i oni koji su pristalice teorija zavere će reći da to nije slučajno pred reprezentativnu pauzu.

Klubovi i reprezentacije su u tihom ratu i to je večiti slučaj, ali reklo bi se da će biti sve glasnije, posebno ukoliko se bitni igrači velikih klubova vrate povređeni.

Pred nama su ključne utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo, ali i ključni period sezone za klubove najjačih evropskih liga, pa je konflikt očigledan i verujemo da ukoliko se desi da reprezentacije igraju "prijateljske" utakmice, odnosno utakmice koje ništa neće odlučiti kada je plasman na EP u pitanju, da će nacionalni timovi igrati sa rezervnim postavama i da velike zvezde nećemo gledati.

Zbog toga imamo slučaj da ogroman procenat navijača jedva čeka da reprezentativna pauza prođe, što je i ovoga puta slučaj.

Ovo bi moglo da dodatno oskrnavi značaj reprezentacija, odnosno pobedu velikih i moćnih klubova, što će se ponovo desiti...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Monday, 11.11.2019
23:18

Reprezentativni fudbal je isforsiran i objektivno bez nekog znacaja. Narocito brdo meceva kvalifikacija, o prijateljskim utakmicama da ne pricamo. Smejurija od lige nacija nije nista promenila.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 11.11.2019
21:17

nesto najgore sto moze da se desi jesu reprezentativne pauze...nema bez pravog,ligaskog fudbala...jos pogotovo ko ne prati reprezentacije

avatar
Alex DeLarge
Monday, 11.11.2019
21:07

Cak i EP pocinje da bude drugorazredna senzacija tako da osim SP, koje je nesumnjivo najvece i najpracenije sportsko takmicenje na svetu (vece i od Olimpijade pa vi slobodno osujte drvlje i kamenje) reprezentativni fudbal bukvalno niti koga interesuje vise niti je kvalitetan i zanimljiv za gledanje...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 18.11.2019
19:27

Dejan Stanković je 7 godina proveo u mlađim kategorijama Teleoptika, a samo 2 poslednje u zvezdinim kadetima i onda je kao omladinac ušao u prvi tim zvezde. Nije to nikakav fazon, činjenica je da je ponikao u Teleoptiku i većinski deo karijere u mlađim kategorijama proveo u Teleoptiku. Broj kvalitetnih igrača koje je zvezdina škola izbacila za 70 i kusur godina može da se nabroji na prstima jedne ruke, pa čak i da pređe jednu ne može i drugu ruku.

avatar
Misosesic
Monday, 11.11.2019
21:06

Eden Azar na slici slučajno,ne bih rekao.