Kros razmišlja unapred, šta će biti 2023. godine?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 10.01.2022.
19:25
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se podvuče crta.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Toni Kros uveren je da će završiti karijeru u kraljevskom klubu, ali nije siguran da li će se to dogoditi 2023. godine, kada mu ističe ugovor ili u godinama koje dolaze nakon sledeće.

Kros je član Reala od leta 2014. godine, a kako je naveo namerno je produžio ugovor do svoje 33. godine, kada će podvući crtu na karijeru.

"Bio sam veoma jasan kada sam rekao sam rekao da ću u Realu završiti karijeru i to će se dogoditi. Kada će se to dogoditi? Sada ne mogu da kažem, da li će to biti 2023. ili za dve godine", rekao je Kros za Skaj sport.

Dodao je da je tokom prethodnog produžetka ugovora sa kraljevskim klubom namerno odabrao da to bude do 2023. godine, jer će tada napuniti 33 godine i jasnije će sagledati šta dalje.

"Ne želim da se foliram, hoću da igram otvorenih karata. Ovo mi je osma sezona u Realu i izgradio se neverovatnu vezu da bih došao u iskušenje da rizikujem", napomenuo je bivši reprezentativac Nemačke.

Naveo je da ne bi trebalo žuriti sa novim ugovorom, jer sve ide u najboljem redu. 

"Definitivno neću razmišljati ni o jednom drugom klubu. Znam šta imam u Realu, a oni znaju šta zauzvrat mogu da dobiju", kazao je Kros.

Naposletku, progovorio je o mogućim dolascima Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda na leto, istakavši da su to dvojica najperspektivniih fudbalera na svetu, ali da se godinama unazad Real dovodio u vezu sa mnogim igračima koji na kraju nisu došli.

Fudbaleri Reala danas su otputovali u Saudijsku Arabiju gde ih u sredu očekuje derbi protiv Barselone u polufinalu Super Kupa Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke