Kup kralja - Barsa se igrala na Kamp Nou, Viljareal brojao do osam!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.12.2018.
23:25
Izvor: Sportske.net

Efikasno veče u španskom Kupu.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Barselona je savladala Leonesu sa 4:1 na Kamp Nou i tako se plasirala u osminu finala Kupa kralja.

Trijumf "Blaugrani" obezbedili su svojim golovima Munir El Hadadi, Malkom i Denis Suarez koji je bio dvostruki strelac, dok je čast gostiju odbranio Josep Sene u 54. minutu susreta.

Za razliku od Barselone, veoma uzbudljivo je bilo u Valjadolidu gde je domaća ekipa slavila prolaz dalje nakon preokreta nad Majorkom od 2:1.

Poveli su ostrvljani u 48. minutu preko Abdona Pratsa, ali radost gostiju trajala je manje od 60 sekundi pošto je Oskar Plano ekspresno izjednačio rezultat. Čop je propustio priliku da dovede Valjadolid u vođstvo u 82. minutu pošto je promašio penal, ali sve je nadoknadio Danijele Verdi golom šest minuta kasnije.

Ranije danas, odigrane su tri utakmice u istom takmičenju.

Viljareal je zgromio Almeriju sa 8:0, a igrač utakmice bio je napadač "Žute podmornice" Karl Toko Ekambi koji je postigao četiri golova. Pored njega, upisali su se još i Karlos Baka (dva puta), Đerar Moreno i Raba.

Sevilja je minimalnom pobedom nad Viljanovenseom obezbedila prolaz dalje, a strelac jedinog gola bio je Andre Silva.

Dalje ide i Real Sosijedad pošto je savladao Seltu iz Viga sa 2:0. Poveli su Baski golom Mikela Ojarzabala, da bi trijumf potvrdio Adnan Januzaj u 27. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Thursday, 06.12.2018
15:27

Videlo se u prvom poluvremenu kako bi se Rakitić sjajno uklopio u Segundu B, štaviše bio bi tamo jedan od boljih igrača. Velika šteta i za tu ligu i za Barsu B što nemaju jednog takvog igrača. :D

avatar
Rulermaster
Thursday, 06.12.2018
12:51

Četiri gola, ne golova...

avatar
Heisenberg321
Thursday, 06.12.2018
00:35

Riqui Puig će da bude nestvaran igrač, već je brutalno dobar da dete od 18 godina. Fudbalski IQ mu je vanserijski. Alenja kao da igra 10 godina u prvom timu, njih dvojica će biti paklen tandem u budućnosti.