L1 - Kod "kneževa" ništa novo, crveni i poraz od 3:0, Lil izgubio!

Autor: Stefan Matić
subota 17.08.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net

Završen je subotnji program Lige 1.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Na pet mečeva francuske najbolje lige viđeno pet crvenih kartona. Amien i Tuluz slavili minimalne pobede, Mec pregazio Monako.

Amien je uspeo da savlada prošlogodišnje viceprvake Lige 1 sa 1:0. Domaćinu je bio olakšan posao pošto su imali igrača više od 39. minuta kada Sumare dobija direktan crveni karton. Amien svoju brojčanu prednost naplaćuje u 70. minutu kada Žirasi koristi prednost Akoloa i donosi gol vredan tri boda.

Bordo je gubio na svom terenu od 22. minuta. Monpelje je poveo golom Delora, prvo poluvreme je u potpunosti pripalo gostima. Drugo poluvreme kreće inicijativom "žirondinaca", dvadesetogodišnji Englez Džoš Maja donosi izjednačenje domaćem timu u 70. minutu.

Monpelje postiže gol za pobedu u 89. minutu, ali je gol Kamare poništen posle konsultacija sa VAR-om zbog ofsajda, tako da je ostalo 1:1.

Mec je slavio ubedljivo sa 3:0 protiv Monaka. Domaći tim je poveo već u 11. minutu, siguran izvođač penala je bio Dialo. Tačku na meč stavlja Agilar dvadesetak minuta kasnije kada neopreznim startom ostavlja Monako na terenu sa igračem manje.

U nastavku Dialo postiže svoj drugi gol, da bi pobedu overio Kohade golom u 66. minutu.

Nica je uspela da slavi protiv Nima sa 2:1, iako je zadnjih četrdeset minuta igrala sa igračem manje. Tim Patrika Vijere je slavio zahvaljujući golovima Sipriena i Ganagoa u prvom poluvremenu. Ripar iz penala donosi nadu Nimu u 45. minutu da bi početkom drugog poluvremena Rasine dobio drugi žuti karton i ostavio klub sa Azurne Obale sa igračem manje. 

Ipak Nica se odbranila i stiže do svoje druge pobede u isto toliko odigranih utakmica.

Kraj meča je obeležilo opšte koškanje i oštri startovi igrača Nima koji u dubokoj nadoknadi dobijaju dva crvena kartona!

Tuluz je stigao do pobede u duelu sa Dižonom. Jedini pogodak je viđen u 54. minutu, strelac je Žan-Viktor Makengo.

Amien - Lile 1:0
Bordo - Monpelje 1:1
Mec - Monako 3:0
Nim - Nica 1:2
Tuluz - Dižon 1:0

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke