Lampard stvara moćni tim, ali i nekog novog "Frenkija"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.03.2020.
17:39
Izvor: Sportske.net

Kakva nedelja za Čelsi i Frenka Lamparda, ali i za još jednog klinca!

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Njegovo ime je Bili Gilmor i od potpunog anonimusa, postao je miljenik Stamford Bridža.

Frenk Lampard je sve iznenadio kada ga je uvrstio u startnu postavu u utorak protiv Liverpula, ali momak rođen 2001. godine bio je jedan od najboljih na terenu.

Lampard je odlučio ponovo da mu ukaže poverenje i pet dana kasnije, danas protiv Evertona i nije se pokajao. Naprotiv, brojke pokazuju da je bio najbolji na terenu!

Bili je pretrčao najviše kilometara, čak 12,62, imao je najviše dodavanja i najveću preciznost istih - zvuči poznato? Pa da, tako nešto je redovno radio upravo Frenk Lampard u svojim najboljim danima.

Uz to, treba dodati da je 37 od 74 dodavanja, odnosno 50% imao na polovini protivnika, a da mu je preciznost bila 92,5% i to na prvom startu u Premijer ligi sa 18 godina i 271 danom!

Zapamtite ovo ime, i dres sa brojem 47, možda baš Lampard stvara nekog novog "Frenkija" i legendu "Bridža...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 09.03.2020
13:05

Da budem stoprocentno precizan, zacudjuje me polet navijaca Celzija nakon pobjede protiv Evertona. Naravno bio bi opravdan ako im Everton protivnik po mjeri, sto mislim da nije, ali kad su trebali pokazati koliko su dobra ekipa dosli su na Bayern, i ovi su im se, ne iz kontre, nego iz posjedovnog napada u[etali nekoliko puta u gol, a nekoliko puta im i zabili. Dakle, ljudi, upravo protiv bajerna se vidjelo koliko ste daleko od krema evropskog fudbala, i ako ste pravi navijaci, upravo je to tacka na koju se pokazuje a ne 4-0 protiv Evertona ili onaj mec sa kobinovanim ekipama protiv Liverpool-a.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 08.03.2020
19:38

Polako biti ce to jedan dobar igrac a Lamps trener. Ubedjen sam u to od pocetka. Jedino sto Lamps bi trebao podhitno uraditi je vratiti Terija u strucni stab da popravi defanzivu.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 09.03.2020
18:48

Treba svakako neko da se dovede u strucni stab koji ce raditi na defanzivi, ali mislim da su Terijeve ambicije da postane glavni trener.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 10.03.2020
18:06

Terry je imao autoritet kao igrac zato je rano i postao kapiten a kamoli kada postane trener njegov autoritet se samo moze jos vise povecati. Pomocni trener ili glavni bit ce nekada to je sigurno u Celziju a nadam se da ce i za Drogbu i Ballacka se negdje naci mjesto.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 10.03.2020
09:49

Moguce ali kao sto kazes treba dovesti nekog tko zna zategnuti defanzivu.

avatar
NIKE
Sunday, 08.03.2020
19:25

Lijepo, mali Gilmor kida.. vraca se i Mount u formu, uskoro ce biti spremni i Abraham, Odoi i Loftus Čik.. uz Jamesa i Christensena.. Chelsea ima strašnu skolu fudbala u ovom momentu.. šteta sto je i Ake otisao u Burmaut, i on je produkt te škole.. mozda bi i Solanke bio top klasa da je ostao..

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 09.03.2020
14:42

Ake se jos uvjek moze vratiti msm da Celzi na to ima pravo da ga ponovno vrati .Postoji ja mislim buy back klauzula u njegovom ugovoru tako da bi Celzi bio lud ako to ne iskoristi .