LE (kvalifikacije) - Sarajevo ''pregrmelo'' Atinu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.08.2014.
22:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sarajeva uspeli su da se plasiraju u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su kao gosti savladali Asteras nakon produžetaka.

Beta/AP Photo/Jan Kare Ness, NTB Scanpix
Beta/AP Photo/Jan Kare Ness, NTB Scanpix

Povezane vesti

Ekipa Sarajeva napravila je jedno od najvećih iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope pošto su kao gosti savladali ekipu Asterasa sa 3:1 posle produžetaka. Prvi meč ova dva tima rešili su gosti (Asteras) sa 2:1, a tako je bilo i nakon 90 minuta drugog meča, samo je pobednik bio druga ekipa.

Sarajevo je došlo u prednost golom Duljevića sredinom prvog dela igre, ali ni to nije bilo dovoljno Sarajlijama da se nađu u poslednjem kolu kvalifikacija.

Ipak, Bilbija je doveo Sarajevo u vođstvo od 2:0 u 81. minutu meča za veliku radost oko 150 navijača iz Bosne koji su doputovali u Atinu, ali njihova radost je kratko trajala s obzirom da su domaći uspeli da ''izvuku'' produžetke.

Tavlaridis je pogodio za 1:2, a igrači su morali da provedu još 30 minuta na terenu.

Prvi deo produžetaka nije bio nešto preterano interesantan sve do nadoknade kada je Bilbija ponovo zatresao mrežu domaćih. Bio je to kraj nadanja za Asteras, imajući u vidu da su morali da daju dva gola kako bi prošli u narednu fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke